BIVŠA VODITELJICA

Vanju Halilović dugo nismo vidjeli: Crni look od glave do pete i bezvremenska torbica

10.02.2023 u 10:29

Bionic
Reading

Nekada je bila zaštitno lice RTL-a, no posljednjih godina Vanja Halilović živi život daleko od svjetala reflektora. Ipak, jučer je napravila iznimku pa se pojavila na tportalovoj dodjeli nagrada za Vizionara godine, gdje se družila s našim Fashion Guruom

Iako je godinama bila poznata kao 'lice s malih ekrana', danas 38-godišnja Vanja Halilović odavno je kamere i mikrofon zamijenila mirnijim načinom života. Već je godinama u sretnoj vezi s 14 godina starijim poduzetnikom Franom Barbierijem, a nakon što je dvije godine provela kao direktorica marketinga u vinariji Kutjevo, odlučila je da je vrijeme za neke osobne projekte.

Prepoznatljiva po svojoj dugoj, plavoj kosi i izuzetno vitkoj i dobro definiranoj figuri, Vanja Halilović bila je jedna od omiljenih televizijskih voditeljica, no ne viđamo je često na društvenim događanjima.

Bivša voditeljica na dodjeli tportalovih nagrada za Vizionara godine družila se s našim modnim kritičarom Borisom Banovićem, odnosno Fashion Guruom, koji zasigurno nije imao zamjerke na njezinu odjevnu kombinaciju.

Vanja Halilović izgledala je sjajno u crnoj kombinaciji sastavljenoj od plisirane suknje dužine do ispod koljena, majice koju je ugurala u suknju dok je preko ramena tek prebacila crni kaput, dok je u ruci držala popularnu Pradinu torbicu Cleo.

Torbica minimalističkog dizajna s bezvremenskom notom predstavljena je još 90-ih, a prije dvije godine Prada ju je vratila na police trgovina te dolazi u dvije varijante i pet boja. Riječ je o torbici elegantnog 'hobo' oblika sa zaštitnim trokutastim znakom brenda.

od politike do sporta

[FOTO] Vizionar godine napunio Laubu: Pogledajte tko je sve bio na dodjeli tportalovih priznanja

Pogledaj galeriju

Iako ovoga puta nije bila odjevena u neku izazovnu kreaciju, jasno je bilo vidljivo da je Vanja i dalje u top formi, a tajnu svoje vitke linije svojedobno je otkrila upravo za tportal:

'Nema tajne za moj dobar izgled. Kad me tako pitaju, pomalo mi je neugodno jer se stvarno ne trudim. Ne vježbam, ne pazim na prehranu, a sad već imam i neke godine. Ne znam stvarno - može se reći da sam prava sretnica. Prije to nisam tako doživljavala, ali sad vidim da je to velika prednost.'

  • +3
Vanja Halilović Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL