Astro profil

Vaga kao negativac: Upoznajte loše strane vladajućeg znaka

19.10.2017 u 09:59

Bionic
Reading

Svaki znak ima loše strane, pa čak i uljudna i diplomatična Vaga. Doznajte koji su joj nedostaci da biste se s njom lakše nosili

Površnost

Vage najviše cijene ljepotu i eleganciju pa često zanemaruju tuđe nedostatke skrivene ispod ugodne vanjštine. Na temelju izgleda favorizirat će privlačnije nauštrb manje privlačnih ne mareći za unutrašnje osobine.

Lijenost

Katkad se ne žele potruditi da bi nešto dobile nego čekaju da im to bude dostavljeno na pladnju. Njihova je lijenost još izraženija ako trebaju nekome pomoći.

Razmaženost

Budući da žele ostavljati dojam imućne i društveno uklopljene osobe, Vage troše velik dio dohotka na pojavnost: izlaze na otmjena mjesta, nose odjeću s markom i koriste skupe kozmetičke proizvode.

Nesamostalnost

Smatraju brak vrhunskim životnim dostignućem, a samoću sramotom i promašajem. Radije će ući u vezu s pojedincem koji im ne odgovara nego biti solo, a onda će partneru iza leđa tražiti bolja rješenja.

Koketnost

Vaga je izumila umjetnost koketiranja. U stanju je očijukati s bilo kim dopadljivim samo da vidi njegovu reakciju. Nikada ne možete biti sigurni koketira li ili je samo ljubazna prema vama. Ako vam je ljubavni partner, budite zabrinuti jer se upušta u preljub prije nego što trepnete.

Nepouzdanost

Neslavna je po tome što lako mijenja mišljenje pod utjecajem drugih ljudi, medija i reklama. Teško je pouzdati se u njenu riječ i smatrati bilo koju njenu odluku konačnom.

Neodlučnost

Vagama je odbojna i sama pomisao da su pod pritiskom. Zbog predomišljanja propuštaju dobre prilike i upadaju u neugodne situacije. Ako su prisiljene brzo odlučiti, radije će se povući i prepustiti tu obavezu nekom drugom.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia