ASTRO PROFILI

Zvijezde otkrivaju kakve su Vage kao ljubavnici

14.10.2017 u 08:25

Bionic
Reading

Vage u seksu traže ne samo ljubavnika, već i prijatelja, a od partnera očekuju potpuno iskustvo

Venerina štićenica Vaga rano otkriva zanimanje za seks. Budući da zajedništvo ima veliko značenje za njih, mnoge Vage vrlo rano nađu partnera.

Od tada pa nadalje vrlo ćete ih teško vidjeti bez bolje polovice. Vanjština i putenost nisu ono što ih najviše privlači. Važnije su im mentalna povezanost, dobra komunikacija i pažljivost. U vezi ne traže samo ljubavnika, već i najboljeg prijatelja.

Vagi je bitna ravnopravnost uzimanja i davanja. Na seksualnom polju nastoji voljenom pružiti cjelovito zadovoljstvo te isto očekuje zauzvrat. Grubost i agresija u seksu je ne privlače, osim rijetko u sklopu eksperimentiranja.

Iznimka su Vage s podznakom u Škorpionu i Ovnu, koje 'to' vole malo žešće.

Dvosmisleno koketiranje

U Vage je vrlo lako zaljubiti se jer su šarmantne, zavodljive i u pravilu dobro izgledaju. Imaju istančan stil i razvijene erotske vještine pa ne začuđuje to da izvrsno kotiraju kao ljubavnici i partneri. No nemojte njihovo koketiranje uvijek shvatiti ozbiljno. Druželjubivost, smiješak i ležerno čavrljanje o raznovrsnim temama nisu znak ljubavi niti poziv u krevet.

Vagama se često spočitava manjak iskrenosti. Bilo da joj se udvarate, bilo da ste s njom u vezi, katkad nećete znati na čemu ste. Njena nesklonost sukobima navodi je na laganje, vrdanje i prikrivanje. Umjesto da nekome neposredno kaže da je njime nezadovoljna ili da nema izgleda kod nje, ona će mu podgrijavati nerealnu nadu očekujući da sam odustane.

  • Što Vaga ne trpi: ako je zanemarujete u vezi, munjevito će vas smijeniti.
  • Što je seksi kod Vage: šarm, umiljatost, diplomatičnost.
  • Što je odbojno kod Vage: tromost, neodlučnost, površnost.
  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia