nakon vatrenog nastupa

Uživa na odmoru: Jennifer Lopez počastila fanove izdanjem u crvenom bikiniju

06.01.2021 u 18:16

Bionic
Reading

Nakon spektakularnog nastupa u novogodišnjoj noći na njujorškom Times Squareu, latino diva uživa u zasluženom odmoru, a svoje vjerne pratitelje na Instagramu tim je povodom počastila izdanjem u crvenom bikiniju

Poznata kao velika profesionalka u showbiz industriji, 51- godišnja Jennifer Lopez danima se marljivo pripremala za svoj novogodišnji nastup na njujorškom Times Squareu kojim je uspjela nadmašiti sva očekivanja javnosti.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Nekoliko dana kasnije, svojom objavom na Instagramu dala je naslutiti kako se nalazi na zasluženom odmoru u tropskim krajevima.

Svoju prepoznatljivu figuru koju, između ostalog, može zahvaliti svakodnevnim treninzima ovoga puta istaknula je crvenim modelom bikinija i efektnim, personaliziranim ogrtačem s potpisom modne kuće Versace.

Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U objavljenom videu uz zvukove singla 'Life Is Good' repera Drakea i Futurea, J.Lo prošetala je pješčanim plažama, a navedeni video uradak opisala je hashtagovima meditacija i afirmacija.

Svoje izdanje za uživanje na plaži i ovoga je puta istaknula zlatnim naušnicama ringovima koje su postale njezin zaštitni znak.