ŠLJOKICE ZA TIMES SQUARE

Svojim je stajlingom za novogodišnji nastup Jennifer Lopez ponovno nadmašila sva očekivanja

01.01.2021 u 12:33

Bionic
Reading

Samo nekoliko sati prije nastupa na Times Squareu, koji je ove godine prvi puta nakon dugo vremena bio zatvoren za javnost, Jennifer Lopez snimila je video u Balmainovoj kreaciji, zbog koje su je odmah prozvali Pepeljugom iz Bronxa, da bi potom zapjevala svoje najveće hitove i Amerikancima s pozornice poželjela sretnu 2021. godinu

Na ulicama New Yorka, ali i u njujorškoj podzemnoj željeznici, latino diva Jennifer Lopez snimila je video odjevena u bajkovitu Balmainovu haljinu i kožnu jaknu s prepoznatljivim logom slavnog dizajnera, za svoju beauty liniju, ali i novogodišnji nastup i to samo nekoliko sati prije negoli je na Times Squareu točno u ponoć poželjela sve najbolje gledateljima putem malih ekrana.

Cijeli događaj za nju je, kako je pojasnila, bio nadrealan, a snimala je u vlakovima 6 i S koji su je odveli do Times Squarea. 'Cijeli je vlak imao plakate #JLOBEAUTY... i bila sam preplavljena razmišljanjima o onoj djevojci koja je u tom istom vlaku čitala časopise', napisala je u prvom tweetu, a potom dodala:

'Bio je to trenutak u kojem sam se osjećala tako nevjerojatno zahvalnom svima vama!! Znam da je ovo bila jedna od najtežih godina bila jedna od najtežih ikad... ali sanjajte... snovi se ostvaruju svaki dan i ja ne mogu dočekati da ostvarim sve mogućnosti i sve prilike koje nas sve čekaju.'

Ubrzo nakon toga 51-godišnja latino diva požurila se pripremiti za svoj nastup na Times Squareu, na već tradicionalnom Dick Clark's novogodišnjem programu koji se prikazuje na američkoj postaji ABC. Samo nekoliko minuta prije negoli se poznata kristalna kugla spustila i najavila 2021. godinu, prikazan je i snimljeni video, da bi potom na pozornicu, odjevena u nevjerojatnu kreaciju, stigla i sama Jennifer Lopez.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Da će izgledati senzacionalno, mogli smo pretpostaviti, no i ovoga je puta, priznajemo, nadmašila sebe kada je na pozornicu stigla u bijeloj kreaciji u kojoj je izgledala poput jelke. Preko lica je imala ukras izrađen od šljaštećih kristala s potpisom Valentina, a onda je sve skinula sa sebe i isprva ostala u sakou s predimenzioniranim rukavima, da bi nakon toga otkrila kako ispod nosi tek kombinezon i pripadajuće rukavice odrezanih prstiju.