zabava za cijelu obitelj

Uzbudljivije od ljeta je jedino ljeto u Termama Tuhelj

01.07.2019 u 15:03

Bionic
Reading

Splash ljetni odmor usred Zagorja recept je za ultimativni doživljaj

Ljeto je službeno počelo, barem što se Terma Tuhelj tiče. Tuhi Land, novu vodenu atrakciju klinci jednostavno obožavaju. Otvoreni i zatvoreni tobogani, prskalice, veliko vjedro pravi su ljetni hit, a grijani bazen na vanjskom kupalištu ili zatvorena kupola i Vodeni grad na unutarnjim bazenima rješenje su za nepouzdano ljetno vrijeme. Adrenalinskim vodenim atrakcijama ne mogu odoljeti ni odrasli, osobito Vodenoj zmiji i Black Hole toboganu.

Ovdje ćete u tren napuniti baterije usred bujnog, zelenog okoliša, ukrasti nekoliko sati za opuštanje u wellness i spa sadržajima, saunama i posebno kreiranim tretmanima. Od Vodenog planeta do potpunog zena, splash ljeto u Termama Tuhelj nudi sve što je potrebno za originalan odmor koje će pamtiti i djeca i odrasli. Iskoristite pogodnost ljetovanja za dvoje djece gratis i odaberite All Inclusive Light paket.

Jednodnevno kupanje i sunčanje, vikend odmor ili tjedna uživancija – uz bogat animacijski program, sjajnu eno-gastro ponudu, ljetne koncerte i bezbroj mogućnosti za opuštanje, vrijeme u Termama Tuhelj proći će u trenu.