VENERA JE U VODENJAKU

Uzbuđenje na ljubavnom planu: Zvijezde se smiješe Vodenjacima, Vagama i Ovnovima

19.01.2018 u 13:31

Bionic
Reading

Venera će ove godine boraviti u neobuzdanom Vodenjaku od 18. siječnja do 10. veljače, što obećava uzbudljiva i plodonosna ljubavna zbivanja. Kad se planet ljubavi, zavođenja i užitka nađe u ovom kreativnom znaku željnom novih iskustava, otvaraju se zanimljive mogućnosti i prilike koje nisu bile dostupne dok je Venera bila u Jarcu

Povećana je mogućnost pronalaska novog ljubavnog partnera, dok će oni koji su u vezi unijeti pozitivne promjene u bračni život i time razbiti rutinu. Venera u Vodenjaku stavlja osobit naglasak na prijateljstva, koja u ovom razdoblju postaju čvršća i intenzivnija. Izgledno je i balansiranje između prijateljskog i ljubavnog odnosa s istom osobom.

Druženje s kreativnim ljudima

Više ćete izlaziti i ići na mjesta na kojima još niste bili pa ćete sklopiti nova poznanstva koja vam mogu obogatiti život i usmjeriti ga prema novim područjima, hobijima i zanimacijama. Privlačit će vas ljudi koji su kreativni, puni znanja i upućeni u aktualnosti na raznim poljima. Druženje s njima potaknut će vas da razmišljate o životu i preispitujete  stavove.

Upravo je želja za izlaskom iz zadanih okvira glavni razlog zbog kojeg ste u ovom razdoblju privučeni ljudima koji su drugačiji od vas. Ovo je sretno razdoblje za umjetnike i druge kreativce, koje će nalet nadahnuća potaknuti da budu originalni i stvaraju djela koja nose snažnu poruku.

Vodenjaci, Vage, Blizanci, Strijelci i Ovnovi će imati najbolje izglede za zavođenje, učvršćivanje veze i estetske promjene. Bikovi i Škorpioni susretat će se s ponekom preprekom u odnosima sa suprotnim spolom, ali neće pretrpjeti veću štetu.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia