NIJE SRAMEŽLJIVA

Užarila društvene mreže: Rita Ora pokazala svoje obline u minijaturnom bikiniju

20.05.2020 u 13:54

Bionic
Reading

Rita Ora, britanska glazbena zvijezda rođena na Kosovu, na veliku radost brojnih obožavatelja nema problema s poziranjem u golišavim izdanjima

Slavna glazbenica koja je prošle godine održala koncert u Zadru, dane u izolaciji krati objavljivanjem fotografija u izazovnom izdanju čemu se najviše esele njezini brojni pratitelji na društvenim mrežama.

Rita koja je u ranijim intervjuima isticala kako joj je dugo trebalo da zavoli svoje tijelo, ponovno je izazvala pomutnju na Instagramu u minijaturnom sivozelenom bikiniju koji je otkrio njezine obline.

Lijepa dvadesetdevetogodišnjakinja hrabro je skinula u svojem dvorištu i pokazala preplanulu put u sićušnom kupaćem kostimu kojeg bi se rijetki usudili nositi.

Nije trebalo dugo čekati na reakcije, a komplimenti nisu izostali ni ovoga puta: 'Wow', 'Prelijepa'.

Pjevačici poznatoj po hitovima 'Your Song', 'Anywhere' ili 'Let You Love Me' nedostaju druženja s prijateljima pa je na svom Instagram profilu objavila nekoliko videa snimljenih prije globalne pandemije.

  • +4
Rita Ora Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Nedavno je progovorila i kako je zabrinuta za svoju majku Veru Sahatciu, 55-godišnju psihijatricu koja radi u bolnici gdje je svakodnevno izložena mogućoj zarazi od koronavirusa.

'Moja mama kaže kako je to njezina dužnost i obveza. Zabrinuta sam za nju i svaki dan razgovaramo barem dva puta dnevno. Ali ništa je ne može zaustaviti. Pozitivnog je duha. Prava je inspiracija', rekla je Rita dodajući kako je ponosna na mamu.