OLIVIA WILDE

S kultnim tenisicama i hit detaljem sezone: Holivudska ljepotica nije mogla proći nezamijećeno na gradskim ulicama

20.05.2020 u 09:34

Bionic
Reading

Poznata američka glumica Olivia Wilde, koja se proslavila ulogom doktorice Remy Hadley u seriji 'Dr.House', predah od izolacije odlučila je iskoristiti za ležernu šetnju ulicama Los Angelesa u društvu svoje trogodišnje mezimice Daisy

Iako se posljednjih tjedana u rijetkim javnim pojavljivanjima uglavnom mogu ugledati u udobnim i nimalo glamuroznim izdanjima, s približavanjem ljetnim mjesecima, holivudske zvijezde ponovno su veću pozornost odlučili posvetiti svojim odjevnim kombinacijama.

Najbolji primjer tomu je poznata američka glumica i Emmyjem nagrađena producentica Olivia Wilde koja je u novom predahu od izolacije, propisane zbog suzbijanja širenja pandemije koronavirusa, na ulicama Los Angelesa zablistala u izdanju s trendovskim predznakom.

  • +5
Olivia Wilde Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Da nikako ne prođe neprimjećeno, pobrinula se odabirom odabirom narančastog modela haljine opuštena kroja i s dodatkom puf rukava, koji se smatraju velikim sezonskim trendom.

Spomenutu haljinu s potpisom brenda G. Label, u vlasništvu njezine glumačke kolegice Gwyneth Paltrow, Olivia je kombinirala s kultnim slip-on tenisicama američkoga brenda Vans kojima, i nakon što su svijetu predstavljene prije 54 godine, ne prestaje rasti popularnost.