PLIJENI POGLEDE

Uvijek svoja: Ne možemo se prestati diviti jedinstvenom modnom stilu Ljupke Gojić Mikić

09.05.2022 u 12:22

Bionic
Reading

Ljupka Gojić Mikić ostvarila je impresivnu karijeru u modnom svijetu i izvan granice Hrvatske te se redovito nalazi na popisu najbolje odjevenih Hrvatica

Ljupkin modni stil je poseban, neobičan i mladenački zaigran, a iako je dobro upućena u modne trendove, vješto ih uklapa u svoje maštovite modne kombinacije za koje uvijek dobiva bezbroj komplimenata.

Zgodna Zagrepčanka i ponosna mama triju kćeri, na koje je prenijela ljubav prema lijepom odijevanju, nije propustila Weekend Food Festival u Rovinju te je sudjelovala na panelu pod nazivom 'Šlag na tortu'.

Lijepa brineta može se pohvaliti savršenom figurom pa joj sjajno pristaje što god da odjene, a za ovu se prigodu odlučila za svoju verziju poslovne elegancije.

Ako ste bili uvjereni u to da se dva različita cvjetna uzorka ne mogu kombinirati, Ljupkin stajling potpuno će vas razuvjeriti.

  • +6
Ljupka Gojić Mikić Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Sako sitnog cvjetnog uzorka kombinirala je s romantičnom cvjetnom haljinom i statement dvobojnim cipelama nadahnutim dizajnom popularnih oxfordica, a ovaj mladenački šarmantan stajling nadogradila je odličnom frizurom i decentnim make upom koji joj je naglasio pravilne crte lica.

Ključan detalj ovog divnog proljetnog looka moćna je kožna torbica u pastelnoj ružičastoj boji.

Inače, supruga Mihaela Mikića nakon uspješne manekenske karijere bacila se u poduzetničke vode sa svojim modnim brendom Jolie Pettite i slastičarnicom Jolie Petite Patisserie.

sve osim nogometa