bez greške

Elegantni kao haljine, a udobni kao hlače: Ove sezone obožavamo kombinezone, a ovi modeli bit će vrući hit

09.05.2022 u 10:07

Bionic
Reading

Istovremeno udobni i elegantni, kombinezoni su visoko na listi poželjnih komada za proljeće. Ove sezone ovaj odjevni jednostavan i tako chic komad vratio se na modnu scenu kao jedan od najvećih modnih trendova, a ovo su neki od najljepših primjeraka s kojima sigurno nećete pogriješiti

Haljine obožavamo jer smo u njima u tren oka odjeveni od glave do pete i savršeno spremni za izlazak, no ako želite učiniti mali odmak od isključivo elegantnih komada i u garderobu uključiti vrlo udoban, no istovremeno vrlo chic i trendi komad, kombinezon je idealna opcija.

Ove sezone kombinezoni su se vratili na velika vrata, a ponuda je doista velika i šarolika. Iako dolaze u različitim oblicima i varijantama, na krute materijala i stroge krojeve ove sezone. Tendi modeli ove sezone uključuju nekoliko zajedničkih karakteristika:

Materijal. trendi kombinezoni sezone izrađeni su od lana ili pamuka te osim što lijepo izgledaju, vrlo su ugodni za nošenje.

Naramenice. najnoviji modeli dolaze s vrlo karakterističnim oblikom naramenica. Široke naramenice oblikuju dekolte četvrtastog oblika te su vrlo ugodne za nošenje.

Nogavice. Donji dio kombinezona odlikuju hlače u stilu prošlogodišnjeg velikog trenda, culotte hlača čiji je kroj vrlo širok, lepršav te završava u razini gležanja i na tako privlači pažnju na cipele.

Struk. Trendi sako ove sezone dolaze sa trakicom za vezanje ili nabranom pasicom koja posebno ističe struk dajući ovom odjevnom predmetu dozu elegancije.

  • +8
Trendi kombinezoni Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ukratko rečeno, kombinezoni su jednostavni su kao haljine, a udobni kao hlače. Prozračni, a opet s istaknutom formom, posebni, a s druge strane tako jednostavni, kombinezoni su jednostavno najbolji primjer da se udobnost i stil ne moraju međusobno isključivati.

Ove sezone uglavnom ćemo viđati kombinezone u prirodnim i zemljanim tonovima. Narančasti dodaci koji se uvijek iznova pojavljuju u ovoj sezoni i daju ljetni štih, posebno dobro pristaju uz kombinezone maslinaste boje. Vrlo praktičan modni komad odlično se snalazi u raznim modnim kombinacijama –izgledat će super ležerno uz tenisice i šeširić , a tako chic s natikačama i torbom od rafije prebačenom preko ramena.