prizor za pamćenje

Teško je reći što više oduzima dah - prekrasna Izabel Kovačić ili savršena haljina za ljeto pred nama

09.05.2022 u 09:05

Bionic
Reading

Influencerica i poduzetnica Izabel Kovačić, javnosti poznata i kao supruga hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića, na društvenim mrežama oduševljava sjajnim modnim kombinacijama i komadima, a ovoga puta pokazala je savršenu haljinu za tople dane

Na sitnom bijelom pijesku, okupana suncem i s pogledom prema pučini, Izabel Kovačić izgleda očaravajuće. Na svom Instagramu objavila je još jednu fotografiju i odmah privukla pažnju brojnih pratitelja i obožavatelja koji su svoje oduševljenje viđenim iskazali i u komentarima.

I doista, teško je reći što više oduzima dah – prekrasna Izabel ili decentno zavodljiva haljina otvorenih leđa. Kako je napisala u opisu fotografije, radi se o haljini Abazzia iz nove kolekcije njezinog modnog brenda Lunilou. Naime Izabel stoji iza hrvatskog brenda organske odjeće Lunilou, koji je i ove godine za ljeto pripremio kolekciju La Dolce Vita, a u kojoj su svi komadi dobili 'morska' imena (Silba, Mana, Abazzia, Brioni, Rovigno i Istria) po najljepšim dijelovima jadranske obale.

Osim zbog profinjeno ženstvenih i vrlo elegantnih krojeva, modeli brenda cijenjeni su i zbog materijala, a upravo sama Izabel često preuzima ulogu modela te predstavlja nove komade. Sivoplava haljina maksi kroja, dugih zvonolikih rukava, golih leđa sa zavodljivom trakicom za vezanje, ugodan i nježan materijal za nošenje doista je poželjan modni komad za nadolazeće tople dane, kada je kombinacija elegancije, ležernog chica i udobnosti itekako na cijeni.

  • +9
La Dolce Vita by Lunilou Izvor: Promo fotografije / Autor: Irina i Matej Florschutz