ORIGINALNA KOMBINACIJA

Taman kad pomislite da vas više ne može iznenaditi, Bella Hadid pronađe način kako biti drugačija

15.12.2020 u 18:45

Bionic
Reading

Proslavljenu američku manekenku već smo vidjeli na ulicama New Yorka u neobičnoj kombinaciji trapera, koledžica i bijelih čarapa, kojom je najavila povratak kombinacije iz noćne more. Učinila je to opet, i opet je uspjela biti originalna

Početkom rujna Bella se prošetala New Yorkom u vrućim hlačicama od omiljenog joj trapera, noseći na nogama ono što bi se danas rijetko tko usudio nositi.

Koledžice i bijele čarape bile su u vrhu mode osamdesetih godina, a povratak ovog trenda modni su stručnjaci najavili za jesen.

  • +3
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Moryc Welt / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bella se trenda drži pa je na noge opet navukla bijele čarape i koledžice te za hladne jesenske dane prikladnije široke traper hlače do gležnja.

Svaka sličnost s rujanskim outfitom ovdje prestaje, jer je gore slavna manekenka skombinirala bijelu majicu s plavim puloverom v izreza, prošaranog žutim trakama, baš onakvim kakve se viđa na koledžima.

Preko pulovera Bella je odjenula sako skrojen od dva materijala, potpuno crnog i crnog s tankim bijelim prugama, a njegovu veličinu nije uspjela prekriti ni ogromna traper jakna koju je kasnije odjenula.