GRECE GHANEM

Uvijek sa stilom: Sjedokosa 50 plus influencerica oduševila izdanjem u trendi kupaćem kostimu

11.03.2021 u 12:53

Bionic
Reading

Grece Ghanem, kandaska influencerica libanonskih korijena jedna je od najpopularnijih pedeset plus modnih infuencerica koja redovito za svoje stajlinge samo skuplja pohvale

Ova dama sa srebrom u kosi emigrirala je u Kanadu kako bi se nastavila baviti svojom strukom, mikrobiologijom da bi postala je jedna od najomiljenijih modnih blogerica koja s nevjerojatnom lakoćom slaže fantastične stajlinge - ženstvene, a opet tako posebne.

Grace Ghanem ponovno je usijala društvene mreže jednim genijalnim izdanjem za koje je dobila samo brojne pohvale od svojih brojnih obožavatelja.

Sjedokosa 50 plus influencerica koja godinama živi u Montréalu opčinila je svoje pratitelje odjenuvši kupaći kostim u kojem je izgledala bez greške.

Riječ je o jednodijelnom kupaćem kostim u crnoj boji brenda Marysia koji joj je pristajao kao saliven, a komplimenti su se samo nizali jedan za drugim.

'Samo ja i moj kupaći kostim... U iščekivanju ljeta', napisala je influencerica, a fanovi su bili oduševljeni.

'Te noge, ruke, kosa... 'Ti si cijeli paket. Izgledaš prelijepo Grece!', hvalili su je obožavatelji.

U jednom je ranijem intervjuu otkrila kako se nikada nije vodila za pravilima odijevanja prema dobi.

'Vjerujem da se svatko treba odijevati prema svojoj osobnosti i raspoloženju. To je način na koji se izražavate. Za mene su to moje odvažne boje, stil, sijeda kose i odvažni stav. Po mome mišljenju, stil odijevanja je povezan s osobnošću. Ne možete imati stila ako nemate samopouzdanja i ne osjećate se dobro u svojoj koži', rekla je Grece.

Grece ima prepoznatljiv stil kojem je godinama vjerna.

'Iako sam u 50-ima to ne znači da sam ljubiteljica staromodnih kombinacija. Uvijek sam voljela jake boje, uzorke... Volim komade koji govore sami za sebe i imaju bezvremenost, a istovremeno su lijepi i praktični. Moj se stil nije mijenjao tijekom godina - čvrsto vjerujem da možete ostati vjerni svom načinu odijevanja bez obzira na godine', smatra influcencerica.