ORIGINALNOST NA DJELU

Bolje od vjenčanice: Izdanje ove mladenke oduševilo je žene diljem svijeta

11.03.2021 u 10:58

Bionic
Reading

Usprkos globalnoj pandemiji, brojne dame proteklih mjeseci ipak su odlučile izreći sudbonosno 'da'. Na isti način kao što je novo normalno utjecalo na samu organizaciju svečane ceremonije vjenčanja, odrazilo se i na modne odabire mladenki. Umjesto tipičnih haljina za poseban dan, mladenke sve češće biraju netipična, no ništa manje genijalna izdanja

Vidljivo je i to po primjeru poznatih zaljubljenica u modu iz Španjolske. Nakon što je krajem prošle godine modna blogerica Marie von Behrens svojim vjenčanim izdanjem u znaku bijelog sakoa oduševila svjetsku javnost ovoga puta navedeno je pošlo za rukom Španjolki imena Paz.

Nakon što su svjetlo dana ugledale njezine svadbene fotografije na Instagramu svojim modnim izdanjem za poseban dan oduševila je mnoge.

Umjesto tipične haljine odabrala je dugi asimetričan top po uzoru na pelerinu i u kombinaciji s hlačama. Kako je imala priliku otkriti, dizajn je sama osmislila uz pomoć sestre Manuele, a za drugačijim pristupom po pitanju svadbenog izdanja povela se i kada je riječ o cipelama.

Izdanje u efektnom bijelom kompletu zaokružila je ravnim cipelama od zelenog baršuna i ukrasom od cirkona u obliku srca.

Kako se doznaje, riječ je o modelu s potpisom poznatog španjolskog high street brenda Uterqüe iz 2017. godine, a koji je Španjolka godinama brižno čuvala, premijerno ih obuvši za vjenčanje s partnerom Luisom.

Umjesto tipičnog vela za vjenčanje, kosu je ukrasila debelim rajfom s mrežicom, djelom madridskog brenda Los tocados de Anaida koji je izgledu s prirodno ravnom i raspuštenom kosom dao sofisticiranu notu, a svojim vjenčanim izdanjem postala je velika inspiracija ženama diljem svijeta.

  • +7
Vjenčanice s potpisom brenda Markarian Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije