PLUS AGE MODEL

Uvijek drukčija: Majka Elona Muska ne prestaje oduševljavati genijalnim modnim stilom

13.04.2021 u 21:00

Bionic
Reading

Manekenka Maye Musk koja će ovoga mjeseca proslaviti svoj 73. rođendan pravo je modno nadahnuće te ne čudi kako njezin Instagram profil svakim danom ima sve više pratitelja

Majka Elona Muska koji je nedavno proglašen drugim najbogatijim čovjekom na svijetu čije se bogatstvo procjenjuje na vrtoglavih 151 milijardu godinama je u modnom svijetu, a njezin je stil neobičan, ženstven i jedinstven.

Ova osebujna dama sa srebrom u kosi jedna je od najtražnijih plus age modela i redovito briljira modnim odabirima prkoseći uvriježenim pravilima kako dame u određenim godinama moraju prilagoditi svoj modni stil.

Maye je ponovno pokazala svoj specifični osjećaj za modu, u efektnom ružičastom kaputu naglašenog struka koji je iskombinirala s crnim šeširom, sunčanim naočalima okruglih okvira i cool rukavicama od pletiva.

Za ovaj je stajling koji je nastao u njujorškom Central Parku, sjedokosa modna ikona zaradila samo komplimente.

  • +4
Maye Musk Izvor: EPA / Autor: ALBA VIGARAY

'Prelijepa kao i uvijek', 'Izgledaš divno', 'Kakav kaput', 'Ta boja', hvalili su Elonovu majku brojni fanovi.

Inače, Maye se modelingom počela baviti krajem 1960-ih kada je u Južnoj Africi pobijedila na natjecanju ljepote. Osamdesetih je godina živjela u Kanadi i Americi gdje je, uz rad na manekenskoj karijeri, našla vremena i za stjecanje magistarske diplome iz dijetetike i prehrambenih znanosti.

S navršenih 69 godina ušla je u povijest kao najstarija ambasadorica američkog beauty brenda CoverGirl, a imala je priliku i nastupiti u videospotu singla 'Haunted' megapopularne Beyonce.

U jednom je ranijem intervjuu otkrila kako je i ona prolazila kroz teške periode te je jedva preživljavala no danas ima pune ruke posla.

'Dokaz sam za to da i u starijoj dobi možete pronaći posao. Zapravo nikad nisam radila toliko koliko sada radim', objasnila je Maye Musk čiji je zaštitni znak sijeda, skoro bijela kosa koju je prestala bojiti u dobi od 60 godina.