PROŠIRILA KOLEKCIJU

Uvijek besprijekorno dotjerana: Kraljica Letizia pohvalila se modnim ulovom sa sniženja

13.01.2023 u 09:44

Bionic
Reading

Jedan od prvih angažmana u novoj godini, španjolska kraljica Letizia označila je elegantnim stajlingom u znaku high street komada ugrabljenih na sezonskom sniženju

Svoju impresivnu kolekciju u ormaru, španjolska monarhinja obogatila je novim komadima, što je dala naslutiti na Menorci, kamo je otputovala sa suprugom, kraljem Filipom VI. Njezinim prvim stajlingom na španjolskom otoku dominirala je efektna haljina s potpisom španjolskog Manga.

Laskave dužine midi i s crno-bijelim uzorkom paisley, ova haljina donedavno je iznosila 73 eura no, zahvaljujući sezonskom sniženju, na stranicama Manga danas se može nabaviti po cijeni od 50 eura ali samo u najmanjim konfekcijskim brojevima.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ova 'made in Spain' haljina nije jedini novi komad u stajlingu uvijek besprijekorno dotjerane kraljice. Preko nje je nosila bijeli kaput predimenzioniranog stila, sa ušivenim remenom, koji stiže s potpisom sestrinskog brenda H&M-a, & Other Stories.

Uz nove, crne čizme do koljena s potpisom španjolskog brenda Unisu, ovaj outfit zaokružila je već viđenim dodacima poput crne torbice na rame dizajnera Adolfa Domingueza.