NOSI GA NA KAŽIPRSTU

Kraljica Letizia pojavila se s novim prstenom, a otkrivena je i romantična poruka ispisana na njemu

11.01.2023 u 14:55

Bionic
Reading

Praznici su završili, kao i sva slavlja, pa su se sukladno tome na posao počeli vraćati i članovi kraljevskih obitelji, među ostalima i kraljica Letizija koja je pokazala i novi komad nakita u svojoj bogatoj kolekciji

Iako su oči javnosti uperene prvenstveno prema britanskoj kraljevskoj obitelji, posebice ovih dana kada su memoari princa Harryja ponovno sablaznili sve, interes i dalje vlada i za članove španjolske kraljevske obitelji.

Nakon blagdana i praznika provedenih u krugu najdražih, kraljica Letizia i kralj Felipe VI vratili su se svojim svakodnevnim obavezama. Tu naravno spadaju i javni angažmani koje španjolski kraljevski par ne propušta, a za koji se kraljica Letizia uvijek pomno dotjera.

Tako je za godišnji vojnu ceremoniju, koja se održava u prijestolnoj dvorani kraljevske palače u Madridu, odabrala elegantnu haljinu Felipea Varele s raskošno izvezenim detaljima. Hodajući prema palači, zaogrnula se crnom pelerinom Caroline Herrere.

  • +4
Prsten kraljice Letizije Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Monokromatski izgled zaokružila je Magritovim štiklama te Gold & Roses naušnicama, no, za oko je mnogima zapeo novi Coreternov prsten kojeg je nosila na kažiprstu, a za koji se nagađa kako je dar ili njezinog supruga ili voljenih kćeri.

Na vanjskoj strani prstena izrađenog od 18-karatnog zlata ugravirane su riječi 'ljubav pokreće sve', citat inspiriran posljednjim retkom najvećeg djela Dantea Alighierija i njegove 'Božanske komedije', dok je iznutra ispisana rečenica u kojoj stoji: 'Dok god postojim, bit ćeš voljen'.