BRAZILSKI PARTY

Utegnuta Sopekica zabavlja se s polugolim frajerom

18.06.2014 u 10:25

  • +15

Brojni poznati na predstavljanju Havaianas japanki

Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Među brojnim poznatim licima, na Havaianas party stigla je i voditeljica Renata Sopek koja je rado pozirala u društvu manekena Roberta Batarila

Iva Balaban, Kristina Bradač, Ana Begić, Anita Dujić, Marija Borić, Lana Goljak, Marijana Mikulić, Renata Sopek, Mara Bratoš te brojne druge ljepotice iz javnog života stigle su u wellness-centru Hotela Aristos u zagrebačkom Buzinu gdje su odabrale svoje japanke Havaianas i upotpunile priču o simbiozi Brazila i Havaianasa.

Dobra glazba, brazilski kokteli, brazilska plaža i vruća brazilska atmosfera na najbolji su mogući način predstavile nove japanke kao neizbježan modni dodatak posebno u vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u nogometu što je bila nit vodilja nove kolekcije koju su rado isprobale i naše poznate dame.


Iako su sve stigle u vrućim štiklama, rado su ih skinule i isprobale japanke. Renata Sopek, osim u novim modnim trendovima i ponudama wellnessa, nije odoljela ni polugolom manekenu Robertu Batarilu s kojim je uživala u brazilskoj glazbi i ljetnom koktelu. Sudeći po tome kako naša voditeljica spremno pozira s golišavim manekenom, pretpostavljamo kako njezin dugogodišnji dečko Sergej Bjelić nimalo nije ljubomoran.