PLANETARNA SHEMA

Uštap i potpuna pomrčina Mjeseca u Biku donose epohalne preokrete koji će se odraziti i na pojedinačne živote

05.11.2022 u 07:34

Bionic
Reading

Uštap s potpunom pomrčinom Mjeseca 8. studenog i mladi Mjesec 23. studenog ključni su astronomski i astrološki događaji u ovom razdoblju. Vrijedi spomenuti i prodor energija Strijelca od sredine studenog, kao i Marsovu retrogradaciju u Blizancima do kraja mjeseca

Uštap i potpuna pomrčina Mjeseca u Biku guraju nas prema krupnim promjenama na globalnom planu, a koje će se odraziti i na pojedinačne živote. Nije sama pomrčina ono što nam govori da su na pomolu epohalni preokreti, nego cijela slika neba 8. studenog u 12 sati i dvije minute.

U trenutku pomrčine združeni Mjesec i Uran u Biku naći će se u neprijateljskom položaju prema Saturnu u Vodenjaku i prema trojki Sunce-Merkur-Venera u Škorpionu. Ta planetarna shema označava velike pomake u individualnim i kolektivnim sustavima vrijednosti, financijskom poslovanju i općem odnosu snaga na svjetskoj sceni.

Napominjemo da neće sve promjene nastupiti 8. studenog, nego će dan pomrčine iznjedriti odluke iz kojih će one proizaći. Taj ključan događaj mogli bi biti izbori za Senat i Zastupnički dom američkog Kongresa, a koji prema anketama neće završiti dobro po Demokratsku stranku, kojoj pripada sadašnja administracija na čelu s Joeom Bidenom.

  • +11
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pobjeda republikanaca zagrijala bi do usijanja unutrašnji ideološki sukob u Americi i odrazila se na odnos SAD-a prema rusko-ukrajinskom ratu, što bi automatski imalo utjecaja i na Europu.

Venera i Merkur ulaze u Strijelca gotovo istovremeno 16. studenog. Njihovo preseljenje usadit će pripadnicima svih znakova težnju za širenjem mentalnih obzora te za većom slobodom i iskrenošću u odnosima. Ulazak Sunca u Strijelca 22. studenog i mladi Mjesec dan kasnije pojačat će spomenute tendencije i obojiti razdoblje do kraja godine nesputanim slobodarskim energijama svojstvenim Strijelcu.

  • +16
Anna Wintour je Škorpion, rođena je 3. studenog 1949. Izvor: Profimedia / Autor: NEWS & PICTURES/ MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIAARTURO HOLMES / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA