ŠTITI I POMAŽE

Uskoro u prodaji kondom s viagrom

kondom prezervativ

kondom prezervativ

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Britanska kompanija lansirala je kondom s učinkom viagre i sprej koji odlaže ejakulaciju, javio je u srijedu ugledni poslovni list Bloomberg

Gospodarska i financijska kriza jako su pogodile i farmaceutske kompanije koje, u borbi s recesijom, dolaze do originalnih ideja i proizvoda. Tako će britanska farmaceutska kompanija Futura Medical Plc uskoro lansirati dva nova inovativna i zanimljiva proizvoda – kondom s viagrom te sprej koji odlaže ejakulaciju, javio je u srijedu ugledni poslovni list Bloomberg.

U suradnji s najvećim svjetskim proizvođačem kondoma Durexom, Futura će na vrh kondoma stavljati gel koji će omogućiti veći protok krvi, što rezultira dugotrajnijom erekcijom kod muškaraca, kao kod viagre. Stručnjaci ističu da ovaj 'kondom s viagrom' nije namijenjen erektivnoj disfunkciji, već je stvoren za ljude koji imaju drugačiji problem, i to baš s kondomima – naime, kad stave kondom, oslabi im erekcija. Drugim riječima, ovaj je kondom ipak za zdrave muškarce koji nemaju ozbiljnijih teškoća sa seksualnim zdravljem. Novi kondom licenciran je pod nazivom Zanifil.

Regulatorna tijela koja kontroliraju lijekove u Ujedinjenom Kraljevstvu kondom su testirala više od pola godine i odobrila njegovu komercijalnu upotrebu. Procjenjuje se da bi 'kondom s viagrom' mogao donositi Futuri i Durexu više od 150 milijuna funti godišnje. Istovremeno, kompanija Futura na tržište je stavila sprej koji sprečava preranu ejakulaciju i koji je već hit u trgovinama u SAD-u, a sada će novim sprejem biti premazani i kondomi.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi