NAJBOLJE SE SLAŽU

Upoznajte pet najprikladnijih partnera za horoskopskog Strijelca

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 07.12.2019 07:55
  • Objavljeno 07.12.2019 u 07:55
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Jozef Polc / Alamy / Alamy / Profimedia

Strijelčev idealan životni partner mora razumjeti to da je pripadnik ovog znaka iznimno društven i zabavan te da cijeni neovisnost i slobodu. Neki znakovi zadovoljavaju te stroge kriterije više od drugih

Ovan

Oboje su energični, otvoreni i okrenuti životu bogatom aktivnostima. Česta putovanja, sport i druženja onemogućuju im pristup dosadi. Uzajamno se potiču, hrabre i emocionalno ispunjavaju. Njihov je obostrani pustolovni duh uvijek spreman za nove izazove. Optimizam ih nosi i zajedno i svakog pojedinačno.

  • +5
  • +2

Elle MacPherson horoskopski je Ovan, rođena je 29. ožujka 1964.

Izvor: Profimedia / Autor: DIIM / Backgrid Australia / Profimedia

Lav

Lavove i Strijelce vežu burne emocije, pustolovni duh i žudnja za slobodom. Međusobno razumijevanje pomaže im da jedno drugo ne sputavaju kad su zajedno. Nastoje živjeti punim plućima i ne bježe od neizvjesnosti i rizika. Doza opasnosti nije im izvor tjeskobe i stresa, nego dobrodošao začin. Imaju jak libido i neumorno ga zadovoljavaju.

  • +3

Jennifer Lopez horoskopski je Lav, rođena je 24. srpnja 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Vodenjak

Neformalni Vodenjaci i pustolovni Strijelci dijele mnoge osobine, što je dobar temelj za čvrstu i skladnu vezu. Radoznali su, vole učiti i raspravljati bilo međusobno ili s društvom. Željni su raznovrsnosti, odbacuju monotoniju i rado se odvaže ići u nepoznato. Oboje uživaju u aktivnom i kreativnom seksualnom životu te se dobro slažu u spavaćoj sobi.

Strijelac

Veza dvaju Strijelaca prožeta je dvostrukom dozom uzbuđenja i pustolovine. Svakodnevni odnos obilježen im je akcijom, humorom i (uglavnom) dobroćudnim prepucavanjem. Njihov je intimni život spontan, zaigran i obilježen neumornim eksperimentiranjem. Najveća su opasnost njihovoj vezi neodgovornost i nedostatak realnog dugoročnog planiranja.

  • +4
  • +1

Chrissy Teigen u horoskopu je Strijelac, rođena je 30. studenoga 1985.

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Blizanci

Jaki su aduti veze Blizanaca i Strijelaca ležernost, opuštenost i duhovitost. Sposobni su u skoro svemu pronaći element humora, što im olakšava nošenje s teškim situacijama. Povezuju ih i slični intelektualni interesi i želja za znanjem o raznim područjima, što im omogućuje poticajnu komunikaciju. Vezu ugrožavaju nepouzdanost, neodgovornost i sklonost omalovažavanju problema.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!