SIROTI BOGATAŠ

Upoznajte najrazmaženijeg britanskog tinejdžera

27.03.2009 u 14:41

Bionic
Reading

Jordan Smith tek će napuniti 17 godina, a živi životom na kojem bi mu mnogi vršnjaci pozavidjeli. Iako je premlad za vozačku dozvolu, ima već dva automobila i jet ski, a njegova mama Suzanne Dickenson će za njegovo rođendansko slavlje u svibnju iskeširati čak 20 tisuća funti (oko 21 tisuću eura). Mladić koji obožava modu i automobile je najozbiljniji kandidat za titulu najrazmaženijeg tinejdžera u Britaniji

Iako svi pričaju o recesiji, čini se da se to nimalo ne odnosi na Jordana i njegovu obitelj.

'Za rođendan ću mu kupiti novi, posebno opremljeni model Vauxhall Corse i vodim ga u šoping u New York. Pored naše vile izgradit ću samo za Jordana dvorišnu kuću s posebnim ulazom gdje će se moći odmarati i družiti s prijateljima', kaže mama Suzanne (38) koja ima svoju tvrtku.

Jordan je za 16. rođendan dobio Renault Clio s posebnom tablicom izrađenom samo za njega, no kako je još premlad za vozačku dozvolu, automobil je uglavnom u garaži, piše Daily Mail.

Osim Clija, mladi Englez ima moped, motor i jet ski ukupne vrijednosti od oko 10 tisuća funti, a mama mu je kupila tri laptopa, nekoliko PlayStationa, najnoviji Wii, plazmu te satelitsku i kabelsku TV.

Ponosna majka kaže da je prošle godine samo na darove za svog miljenika potrošila oko 52 tisuće funti.

Iako njezin suprug Lee, Jordanov očuh, kaže da je razmazila sva tri sina – osim Jordana, tu su i osmogodišnji Kean i trogodišnji Thai, Suzanne se s tim ne slaže.

'Da, istina je da imaju sve što požele. Ali nisu razmaženi. Kupovati darove za njih čini me jako sretnom. Često s Jordanom idem u šoping jer obožava dizajnersku odjeću. Moda mu je vrlo važna i ima zbilja savršen ukus. Obožava lijep nakit', objasnila je Suzanne, inače odrasla u obitelji Jehovinih svjedoka, otkrivši da je oduvijek patila za luksuznim stvarima koje nije nikad imala. U njezinoj obitelji nisu se davali darovi za rođendane ili Božić.

Stoga je odlučila da njezina djeca nikad neće živjeti kao ona. I po svemu sudeći, svoju želju uspješno je ostvarila.

'Želim da Jordan uvijek bude moderno obučen i da mu ništa ne nedostaje. Dovoljno mi je da se sjetim svog djetinjstva. Mislim da ima potencijal TV zvijezde i vidim ga u showbizu jednog dana', kaže Suzannne.