SERVIS, ODUZIMANJE ILI REKLAMA?

Uoči početka 'Gotovčevih' Ante ostao i bez Mercedesa

12.09.2009 u 11:37

Bionic
Reading

Nakon 'šokantne' vijesti da je Simonica napustila Antu i s Gabicom otišla mamici u Brežice, stižu vijesti i da je Ante ostao bez svog 1,5 milijuna kuna vrijednog limenog ljubimca

Skupocjeni Mercedes, koji je Simonica prošloga ljeta zakucala u vodičke palme, prema pisanju portala 24 sata bio je kupljen na leasing, a kako Gotovčevi nisu plaćali rate, autokuća Euroline uzela je auto natrag.

Auto je parkiran pred auto kućom, što Ante, navodno, opravdava servisom. Simonica, navodno, ne zna puno o tome, jer je financije vodio Ante. Zna samo da neće pješačiti jer imaju nekoliko automobila. Nagovještava li to Simonica da će se opet zajedno voziti?!

'Brzi automobili, raskalašene zabave i skandali koji pune naslovnice - tako javnost percipira poduzetnika Antu Gotovca i njegovu ljepšu polovicu Simonu. Ovoga puta Nova TV svojim gledateljima predstavlja ono što se o njima još ne zna', stoji u najavi reality showa 'Gotovčevi', a prva epizoda pod nazivom 'Gotovčevi: Tko su oni zapravo?' bit će prikazana u ponedjeljak 21. rujna.

Nagradno pitanje glasi: je li Mercedes na servisu ili oduzet? Ili je možda, poput Simonina bijega mami, dio reklamne kampanje za 'Gotovčeve'?!