SAVRŠENA KOMBINACIJA

Umjesto vjenčanice Jelena Veljača odabrala mini haljinu Alexandera McQueena; pogledajte je iz svih kuteva

12.06.2021 u 13:45

Bionic
Reading

Za svoje treće vjenčanje, umjesto vjenčanice, redateljica, aktivistica i glumica Jelena Veljača odabrala je mini haljinu koja na sebi ima plašt, s potpisom proslavljenog dizajnera Alexandera McQueena, uz koju su se savršeno uklopile cipele Jimmy Chooa

Označenom stazom zagrebačkog Botaničkog vrta, Jelena Veljača prošetala je držeći čvrsto ispod ruke svog budućeg supruga Vitu Turšića, dok su ispred njih latice bacali njezina kćer iz braka s Draženom Čučekom, Lena, ali i kćeri njezinih prijateljica.

Vidno uzbuđena, prije negoli je stala ispred matičarke i izrekla bračne zavjete, Jelena Veljača jutro je provela pomno se dotjerujući kako bi izgledala savršeno svom budućem suprugu.

  • +9
Vjenčanje Jelene Veljače i Vite Turšića Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

A umjesto vjenčanice za svoj treći brak Jelena je odabrala mini haljinu boje bjelokosti Alexandera McQueena, koja ima i plašt, idealnoj za bilo koju svečanu prigodu, pa tako i za vjenčanje u Botaničkom vrtu. Izrađena od svilenog satena s visokim okovratnikom, haljina savršeno prati liniju tijela i posebnim naborima ističe dodatno i naglašava obline. Haljina se trenutno nalazi na sniženju, pa je umjesto za 21.500 kuna možete kupiti za 12.900 kuna.

  • +2
Alexander McQueen haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Uz haljinu savršeno su se uklopile Jimmy Choo cipele izrađene od kože i s remenčićem na kojem su posloženi kristali, a čija je cijena 5.900 kuna.