'SVE TE VODILO K MENI'

Jelena Veljača i Vito Turšić nakon godinu dana veze vjenčali se u zagrebačkom Botaničkom vrtu; stigle i prve fotografije

12.06.2021 u 12:24

Bionic
Reading

Baš kao što je tportal i doznao, danas je u bajkovitom zagrebačkom Botaničkom vrtu održano vjenčanje redateljice, aktivistice i glumice Jelene Veljače i bivšeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović, Vite Turšića

Ono što je ekskluzivno donio tportal ovog tjedna, sada se i ostvarilo. U bajkovitom okruženju, u samom središtu Zagreba, u Botaničkom vrtu, svoju su jednogodišnju vezu ozakonili Jelena Veljača i Vito Turšić. A prije negoli su se mladenci i uzvanici uputili na događaj, kako bi svjedočili izmjeni njihovih bračnih zavjeta, Jelena Veljača na svom je Instagram profilu još od jučer otkrivala detalje svojih priprema.

Budući mladenci su prvo s kumovima, njezinom Mateom Kotlar i Turšićevim kumom Markom Jurčićem, uputili u posljednju nabavku, kako je napisala, 'esencijalnih stvari', među kojima je bilo i pomno odabrano vino, a potom je njih četvero otišlo i na večeru.

Danas je pak redateljica, aktivistica i glumica samo poželjela sunce, kako bi joj dan bio savršen, a neki od njezinih prijatelja i uzvanika na vjenčanju, otkrili su i zanimljive detalje. Pozivnice za vjenčanje, kao i vjenčani buket, Veljači je napravio njezin prijatelj Saša Šekoranja, a na Instagramu sve se objavljuje pod hashtagom pjesme Arsena Dedića 'Sve te vodilo k meni'.

Sudeći po posljednjoj objavljenoj fotografiji, prije negoli su izrekli 'da', Vito je imao tamno odijelo na prugice, bijelu košulju i neobičnu kravatu sa cvijećem, dok je Jelena Veljača, kako se i očekuje od mladenke, odabrala kratku bijelu haljinu. Kosu je raspustila, a oči jako naglasila.

  • +9
Vjenčanje Jelene Veljače i Vite Turšića Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Inače, za Jelenu Veljaču ovo je 'treća sreća', odnosno treći brak. S glumcem i voditeljem Jankom Popovićem Volarićem bila je u braku od 2009. do 2012. godine, dok je s još jednim glumcem, Draženom Čučekom, bila od 2015. do 2018. Upravo je s njim dobila i svoju jedinicu, kćerkicu Lenu.

  • +3
Jelena Veljača i Vito Turšić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Vito Turšić, koji je svojedobno bio savjetnik predsjedniku Ivi Josipoviću, ali i Kolindi Grabar Kitarović, danas je direktor u tvrtki IDM, vlasnika Tome in de Muhlena, a iza sebe također ima jedan brak i dvoje djece.