TREĆA SREĆA

[EKSKLUZIVNO] Udaje se Jelena Veljača; doznali smo detalje bajkovitog vjenčanja s Vitom Turšićem

08.06.2021 u 16:17

Bionic
Reading

Domaća redateljica, aktivistica i glumica sredinom travnja zaručila se za Vitu Turšića, 48-godišnjeg bivšeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović, a ovog vikenda svoju će ljubav, doznali smo iz više izvora, okruniti brakom

Vjenčanje Jelene Veljače i Vite Turšića bit će, kako doznajemo, upriličeno u subotu u podne u prirodnoj oazi u centru Zagreba, a za što bajkovitiji ugođaj navodno će se pobrinuti Iva Duduković, kreativka koja se bavi organizacijom vjenčanja, ali i raznih drugih proslava, i supruga renomiranog zagrebačkog liječnika Mladena Dudukovića. Na velikoj proslavi ljubavi poznatog para očekuju se i lica iz političkog miljea.

Ovu vijest potvrdili su nam iz više izvora ljudi bliski Jeleni Veljači i Viti Turšiću, a tportal je još jučer pokušao kontaktirati s glumicom i scenaristicom, no ona se, iako je pročitala poruku, nije oglasila.

Inače, po nekim objavama na njezinom profilu na Facebooku, koje su vidljive za javnost, moglo se naslutiti da se nešto sprema nakon što je jedan od prijatelja pitao može li doći s pratnjom, a dotakli su se i menija.

Da su Jelena i Vito shvatili svoju vezu kao nešto za vječnost, dalo se naslutiti prije nekoliko mjeseci, kada je ona na društvenim mrežama pokazala da je s voljenim muškarcem započela zajednički život selidbom u stan od 165 kvadrata u Martićevoj ulici u centru Zagreba.

Da su u vezi, otkrio je Story sredinom rujna prošle godine, kad su snimljeni u centru grada kako razmjenjuju nježnosti. Jelena je prije toga, u lipnju, gostovala kod Turšića u podcastu BizCasting te je očito zaiskrilo među njima.

U listopadu prošle godine producentica, scenaristica, glumica, ali i žestoka aktivistica, za Slobodnu Dalmaciju iskreno je progovorila na temu njihove ljubavi: 'Stvarno mislim da se nikada nitko ne zaljubljuje u jednu osobinu: uvijek je to kombinacija privlačnosti, kemije, metafizike, magije. Ljubav je teško objasniti - kad bismo znali odgovor na to pitanje, vjerojatno bismo u rukama držali tajnu svemira. Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju, dakle uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav.'

Podsjetimo, Jeleni će ovo biti treći brak. Prvo je od 2009. do 2012. godine bila u braku s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, a nakon toga u trogodišnjem braku s glumcem Dražen Čučekom, s kojim je dobila kćer Lenu. Vito se pak navodno u lipnju prošle godine razveo od supruge Jelene Mesić Turšić, pomoćnice direktorice Sektora za turizam HGK, s kojom ima dvoje djece.

  • +5
Jelena Veljača Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL