uživa na najjače

Ljeto je iza ugla: Jelena Veljača provodi vikend na moru sa svojom djevojčicom, a pokazala je i super liniju u kupaćem kostimu

29.05.2021 u 13:55

Bionic
Reading

Aktivistici, scenaristici i glumici putovanja na bliže ili dalje relacije postala su gotovo svakodnevna što zbog posla, što iz privatnih razloga. Nedavno je guštala u Zadru, a i ovog vikenda je ponovo u Dalmaciji i skuplja D vitamin. Naime, sa svojim prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama javila se iz Dubrovnika

Petogodišnja kćerkica Lena, koju je Jelena Veljača dobila u braku s bivšim suprugom, glumcem Draženom Čučekom najdraži je suputnik svojoj mami. Čim su stigle u Dubrovnik objavila je fotografiju sa zavidnim pogledom na more s prozora hotelske sobe ali i na kojoj njezina djevojčica sjedi na ulazu hotela a društvu joj pravi portir. Opisala ju je riječima: 'Mamino. Sjela i pitala gdje je bazene prve tri minute'.

Nedavno je boravila u Zadru, a i na ovom kratkom ženskom putovanju naša aktivistica, scenaristica i glumica pokazala je da je odradila kupanjac u moru. Naravno, nema tko joj dao kompliment na račun uvijek njegovanog izgleda i odlične linije, a neki su joj poručili da je 'raj za oči i dušu'.

Sretna i zadovoljna mama bilježi brojne lijepe trenutke sa svojom mezimicom pozirajući u kupaćem kostimu, a na terasi hotela odradila je i neizbježno jutarnje razgibavanje. 'Joga mi je jako važna, ali tek sam početnica', izjavila je prije nekoliko godina. Joga ju je već dugi niz godina prije toga privlačila.