JENNIFER LAWRENCE:

Umirem od nervoze na crvenom tepihu

24.03.2012 u 11:25

Bionic
Reading

Lijepa glumica koja je očarala mnoge, pa je i Brad Pitt ne prestaje hvaliti, priznala je da ima veliku tremu na svečanim događanjima

'Prije svake premijere se preznojavam, tresem se i umirem od straha. Ponašam se kao nervozni psić. Čak sam se nekoliko puta i spotaknula na crvenom tepihu. Najgore mi je prije novinarskih intervjua. Za mene je sve to noćna mora, jedva čekam da to samo odradim', kaže Jennifer Lawrence (21), zvijezda filma 'Igre gladi'.

Iako su je svi pohvalili za ulogu hrabre Katniss Everdeen, skromna Jennifer misli da je ona najslabija karika filma.

'Nisam trebala glumiti Katniss. Izgledam kao trol', kaže Jennifer.

Glumica najpoznatija po ulozi u filmu 'Zimska kost' kaže da su njezina najveća ljubav nezavisni filmovi.

'Nikad se nisam vodila zaradom na box officeu. Biram uloge u filmovima koji mi se svide. Zbog nezavisnih filmova sam i ušla u ovaj posao', kaže Jennifer.

Nedavno je objavljeno da je Angelina Jolie poludjela kad je vidjela da se Brad Pitt dopisuje s mladom zvijezdom.

Brad Pitt je, navodno, vidio Jennifer na pretprojekciji filma 'Igre gladi', novog teen hita prema romanima Suzanne Collins. I nakon što ju je vidio, pišu američki mediji, ostao je potpuno zadivljen. Magazin Star tvrdi da joj šalje SMS poruke i grozničavo traži projekt na kojem bi radili zajedno.

'Brad ne prestaje govoriti kako je Jennifer lijepa i talentirana: Angelina mu je poručila da se smiri i ponaša u skladu sa svojim godinama', svjedoči netko blizak glumačkom paru.