OLIVIA CULPO

Ni zanosna brineta nije odoljela skupocjenoj torbi prepoznatljivog dizajna za kojom luduju modne ovisnice

05.08.2020 u 21:22

Bionic
Reading

Olivia Culpo, bivša Miss Universe, model i modna blogerica u svakoj prigodi izgleda kao da je upravo sišla s modne piste

Za lijepom brinetom koju mnogi smatraju novom modnom ikonom jer je svoj stil 'izbrusila' do savršenstva privlačila je poglede u još jednom izdanju za čistu peticu.

Slavna ljepotica koja se u posljednje vrijeme ne odvaja od svog novog dečka, sportaša Christiana McCaffreyja, odabrala je za šetnju neodoljivu ljetnu kombinaciju koja je naglasila njezinu vitku figuru.

  • +2
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Lijepa Olivia izgledala je sjajno u lanenom sakou i hlačama u tonovima narančaste koji je iskombinirala s bijelim topom bez rukava, neizostavnim komadom, idealnim za mnoge ljetne stajlinge.

Zavodljiva brineta look je dodatno zaokružila moćnim modnim detaljem, prestižnom torbicom The Pouch luksuznog talijanskog brenda Bottega Veneta koja je već neko vrijeme hit među fashionisticama.

  • +7
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Skupocjeni modni detalj već je osvojio mnoge poznate modne ovisnice poput Rosie Huntington-Whiteley, Lily Aldridge, Izabel Kovačić, Franka Batelić, Sonja Kovač, Indira Levak......

Zgodna Olivia nadogadila je ovaj cool outfit s predimenzioniranom ogrlicom i bijelim sandalama, oboje također s potpisom brenda Bottega Veneta.

Inače, originalna torba s potpisom talijanske modne kuće Bottega Veneta proglašena je najpoželjnijim komadom u 2019. godini prema godišnjem izvještaju modne tražilici Lyst, što nimalo ne čudi, obzirom da je spomenuta u protekloj godini preplavila internet, a popularnost ove torbe ne jenjava ni u 2020.