U CRNOJ GORI

Ukradena imovina Nedi Ukraden?!

09.09.2014 u 15:13

Bionic
Reading

Pjevačica Neda Ukraden, koja 40 godina ima kuću u tivatskom naselju Lepetani, suočava se s oduzimanjem dijela svoje imovine

Neda Ukraden otkrila je da joj Općina Tivat i investitori u gradnju stanova, pod krinkom javnog interesa, oduzimaju imovinu.

'Imam kuću ovdje od 1975, a 1989. kupila sam u njezinoj blizini još jedan dio od 359 kvadrata. Kada sam nedavno tražila građevinsku dozvolu da mi kći i zet na tom dijelu izgrade nešto za sebe, ispostavilo se da je nestalo skoro 90 kvadrata, pripisanih susjednim parcelama. U međuvremenu se pojavio Rus koji godinama gradi stanove za prodaju u Lepetanima i zatražio da mu prodam plac rekavši mi - ne možeš ti tu ništa graditi jer nemaš dovoljno površine, oduzeti su ti kvadrati za put', rekla je Ukraden Vijestima, a prenosi Blic.


Prošle godine stigao joj je dopis da joj se oduzima 50 kvadrata za potrebe izgradnje pristupnog puta nekim parcelama koje su njezini susjedi u međuvremenu prodali.

'Sada su na sceni svojevrsne ucjene - ne daju mi građevinsku dozvolu jer ne pristajem na ovakvu parcelizaciju, prema kojoj su već prisvojili dio moje imovine, a još žele da postojeći prilaz našim kućama produže do svojih parcela, i to da s postojeća tri i pol metra prošire na šest metara, kao da je riječ o magistrali. To im sigurno neću tek tako dozvoliti', poručuje Neda Ukraden.