MADONNA

Uključila se na društvenu mrežu i odmah sočno opsovala

11.02.2013 u 07:56

Bionic
Reading

Naravno, Madonna nije gubila vrijeme i odmah je počastila svoje obožavatelje na Instagramu fotografijama s dubokim dekolteom i pokojom psovkom

Proteklih je godina uspjela odoljeti porivu da se pridruži Facebooku ili Twitteru i tako poveže sa svojim obožavateljima na osobnoj razini. Međutim, Madonna je napokon podlegla čarima društvenih mreža i pridružila se Instagramu, piše Mail Online.


U svom je stilu 54-godišnja Madonna ušla na velika vrata objavivši svoje fotografije s dubokim dekolteom. Na prvoj fotografiji gleda u kameru pijuckajući martini i dopuštajući pogled na njezin duboki dekolte u crnom čipkastom topu.
Pozdravila je obožavatelje: 'Cheers motherf**kers! I'm on instagram!'

U sat vremena od dolaska na Instagram okupila je  47.000 sljedbenika.

Na drugoj slici poznata ovisnica o fitnesu pokazala je ponovno svoje poprsje, ovog puta znojno od napornog treninga u teretani. 'Ovisna o znoju', napisala je pod fotografijom.
Sama vježba šest dana tjedno, no Madonna također investira u svoje rastuće fitnes carstvo.

Planira otvoriti svoj prvi Hard Cardy fitness-centar u Rimu čije je podružnice otvorila u Mexico Cityju, Sydneyju, Santiagu i Moskvi.

U tim se centrima nude satovi pod nazivom 'ovisni o znoju' koji su također dostupni na DVD-u.
'Trening ovisni o znoju inspiriran je mojim režimom vježbanja koji redovito radim kako bih se brinula o svom umu i tijelu. Moja trenerica Nicole i ja smo kreirale ovaj program koji mi je pomogao postići tijelo kakvo danas imam.'