putujte hrvatskom

Uključi se u nagradni natječaj i osvoji do 5 noćenja u HI hostelima za dvije osobe!

18.03.2019 u 08:55

Bionic
Reading

Želite putovati udvoje po Hrvatskoj, napokon vidjeti Dubrovnik, skočiti sa zadarske rive, voziti bicikl na Lošniju ili se kupati u Puli, a rado biste uštedjeli na smještaju? Uključite se u nagradni natječaj HI Croatia

Možete osvojiti od 2 do 5 dana besplatnog noćenja za dvije osobe u HI hostelima u Zagrebu, Dubrovniku, Puli, Rijeci, Zadru i Velom Lošinju.

HI Hosteli su mnogima od ranije poznati kao omladinski hosteli, prvi hosteli u kojima su odsjedali svi kojima je trebao jeftin smještaj, a koje već 60 godina nudi Hrvatski ferijalni i hostelski savez (HFHS).

Radi potreba tržišta omladinski hosteli od 2019. godine na tržištu nastupaju pod brendom HI Croatia te su preimenovani u HI hostele. HI je kratica za Hostelling International, međunarodni savez koji djeluje u 80 zemalja, a čiji je član i HFHS.

Osim hostela u svom vlasništvu na ranije spomenutim TOP lokacijama, hostelsku mrežu HFHS-a čine i pridruženi partnerski hosteli koji nude jeftine opcije smještaja u Samoboru, Biogradu na moru, Starom Gradu na Hvaru i Kaštel Štafiliću. Na linku doznajte koji su sve hosteli dio mreže HFHS-a.

Nagrade koje možete osvojiti su:

  1. 5 dana noćenja u hostelima HI Croatia po odabiru za 2 osobe (za pretplatnike na newsletter)
  2. 2 dana noćenja u hostelima HI Croatia po odabiru za 2 osobe (za Instagram pratitelje)
  3. 2 dana noćenja u hostelima HI Croatia po odabiru za 2 osobe (za Facebook fanove)

KAKO SUDJELOVATI?

Sudjelovanje je iznimno jednostavno, a imate mogućnost osvajanja nagrada kroz tri online kanala: web stranicu, Facebook i Instagram.

Više o samom natječaju i pravilima doznajte na ovom linku, a kako biste se što prije uključili u nagradni natječaj napravite sljedeće:

  1. Otiđete (scrollajte) do dna web stranice Hicroatia.com i upišete svoju email adresu te postanete pretplatnik na newsletter HFHS-a.
  2. Lajkate (kliknite 'like' ili 'sviđa mi se') njihovu HI Croatia Facebook stranicu te ispod objave natječaja označite (tagirajte) osobu s kojom želite putovati i napišete komentar zašto da baš vas odaberu.
  3. Zapratite (follow) njihov Instagram profil te ispod objave natječaja označite (tagirajte) osobu s kojom želite putovati i napišete komentar zašto da baš vas odaberu.

Nagradu možete iskoristiti u HI hostelima u Zagrebu, Dubrovniku, Puli, Rijeci, Zadru i Velom Lošinju bilo kada od proglašenja dobitnika 1. travnja do 31. prosinca 2019. godine, u onim terminima kada hosteli inače i rade.

Ako namjeravate putovati diljem Hrvatske i Europe, savjetujemo da postanete članom Hostelling Internationala ili Europske iskaznice za mlade EYCA s kojima možete ostvariti hrpu popusta, od smještaja i prijevoza pa do muzeja i restorana, a optimalno je uzeti združenu karticu HI euro koja vrijedi za sve mlade od 14 do 30 godina jer dobijete više za manje novca.

Sretno!