MODNA IKONA

Udobnost nikad nije bila ženstvenija: Omiljena pedeset plus influencerica je šik i kad spaja nespojivo

29.04.2021 u 14:12

Bionic
Reading

Grece Ghanem, sjedokosa pedeset plus influencerica s nepogrješivim osjećajem za stil, kad je u pitanju moda ne zna za greške

Modna ikona sa srebrom u kosu omiljeno je odredište mnogih zaljubljenica u modu što nimalo ne čudi jer uvijek iznova zadivljuje.

Na svojem je Instagram profilu pokazala casual stajling, u kojem je spojila štikle i hlače trenirku, a isfurala ge je na svoj način i učinila posebnim i ženstvenim.

Ležeran oversized pulover s golim ramenom i udobne hlače širih nogavica u istoj nijansi bijele kave (oboje brend The Basilika) spojila je s trendi natikačama s prošivenim, mekim remenima.

Odličan dnevni look, upotpunila je efektnom žutom torbom i sunčanim naočalima retro stila.

Klasični bob i ruž u prirodnim tonovima boje mesa sjajno su se uklopili u ovaj stajling.

  • +18
Trendi sunčane naočale uvijek su dobrodošao modni dodatak Izvor: Promo fotografije / Autor: PROMO

Inače, Ghanem je u jednom ranijem intervjuu otkrila kako je oduvijek bila zaljubljena u modu, a svojem je stilu vjerna godinama.

Volim komade koji govore sami za sebe i bezvremeni su, a istovremeno lijepi i praktični. Moj se stil nije mijenjao tijekom godina - čvrsto vjerujem da možete ostati vjerni svom načinu odijevanja bez obzira na godine', rekla je sjedokosa influcencerica koja živi u Montrealu.

Kako je najavila, uskoro će lansirati kolekciju sandala u suradnji s poznatim talijanskim brendom obuće Ilio Smeraldo.