razgrabljena s polica

Za desetu godišnjicu braka Kate Middleton oduševila u savršenoj proljetnoj haljini

29.04.2021 u 10:10

Bionic
Reading

Možete li vjerovati da je prošlo 10 godina otkako je Kate Middleton postala vojvotkinja od Cambridgea? Kate je tada sve oduševila predivnom Alexander McQueen vjenčanicom, a desetljeće kasnije Kate nas i dalje inspirira i oduševljava modnim kombinacijama. Ovog puta svima je za oko zapela predivna, nježna plava haljina

Prošlo je cijelo desetljeće otkako se Kate udala za princa Williamau u Westminsterskoj opatiji, a svi još jako dobro pamte njezinu elegantnu čipkastu vjenčanicu. Raskošnu haljinu za vojvotkinju dizajnirala je Sarah Burton iz prestižne modne kuće Alexander McQueen, a upravo je ta vjenčanica postala jedna od najpoznatijih svadbenih haljina svih vremena.

Otkako je u vezi s princom Williamom Kateine modne kombinacije pomno se prate, a od vjenčanja vojvotkinja od Cambridgea postala je modnom ikonom i predvodnicom klasičnog i bezvremenskog stila.

Njezine modne kombinacije oduševljavaju modne obožavatelje, a modni komadi koje odjene nerijetko se razgrabe s polica dućana. Naime, Kate uz luksuzne modne brendove nerijetko poseže i za odjećom iz popularnih high street trgovina.

Ništa manji efekt nije izazvao ni stajling koji je Kate odjenula povodom 10. godišnjice braka. Kate je zablistala u romantičnoj haljini, nježno plave boje čiji dizajn potpisuje Ghost, a Kate ne preže od modnog recikliranja te je poznata kako neke odjevne predmete nosi više godina.

Tako je ovu istu haljinu prozirnih rukava i gornjeg dijela na preklop prethodno nosila prilikom posjete Pakistanu. Naravno, haljina čija cijena iznosi oko 950 kuna, tada je rasprodana, a Kate je u trend prozirnih rukava iskoristila da još jednom oduševi tako jednostavnim, a opet elegantnim izgledom.

VELIKA OBLJETNICA

[FOTO] Kate Middleton i princ William slave 10. godišnjicu braka, pogledajte najvažnije trenutke njihovog zajedničkog života

Pogledaj galeriju