LIJEPA TALIJANKA

Fanovi su oduševljeni: Monica Bellucci u dosad najizazovnijem izdanju

28.04.2021 u 23:30

Bionic
Reading

Talijanska glumica Monica Bellucci, poznata po svojoj klasičnoj ljepoti, za svibanjsko izdanje magazina Madame Figaro pokazala je da je još u top formi

Jedna od po mnogima najljepših glumica izgledala je očaravajuće na crno-bijeloj fotografiji u retro stilu samo u bodyju s potpisom Dolce & Gabanne i Cartierovom ogrlicom.

S dramatično našminkanim očima i ležernom frizurom, Monica je izgledala prelijepo, a fotografija je u kratkom roku zaradila bezbroj lajkova.

'Kraljica', 'Najljepša', 'Ljepotica', nisu štedjeli riječi hvale brojni obožavatelji hvaljene glumice koja je u svijet filma ušla iz manekenskih voda.

U jednom ranijem intervjuu, lijepa Talijanka je otkrila tajnu svoje ljepote.

  • +4
Monica Bellucci Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI

'Nikada nisam bila osoba koja se diže u šest kako bi otišla vježbati u teretanu. Istina je da uživam u kolačima i tjestenini, tu i tamo u čaši vina i, vrlo rijetko, cigareti. I zato je moj savjet za sreću: jedite dobro, pijte kvalitetno, uživajte u dobrom seksu i pritom se stalno smijte. Ostalo će već doći na svoje.'

Inače, slavna ljepotica se posljednjih mjeseci može vidjeti na setu filma 'The Befana Comes At Night 2' u kojem glumi dobru vješticu Dolores.

Za potrebe uloge, Monica (56) se posve transformirala i postala sjedokosa pa su je tek rijetki uspjeli prepoznati.