ZVIJEZDA U NEW YORKU

Udobnost na prvom mjestu: Stajling Selene Gomez ne može biti jednostavniji

19.01.2021 u 10:07

Bionic
Reading

Nakon kratke stanke uslijed blagdanske sezone američka pop princeza i glumica Selena Gomez vratila se na filmski set svoje nove komedije 'Only Murders in the Building', koju posljednjih dana marljivo snima na ulicama New Yorka

Na filmskom setu svoje nove komedije 28-godišnja američka zvijezda ponovno je privlačila pozornost svojim modnim odabirom. Poput brojnih dama diljem svijeta, njezin filmski lik također preferira nošenje udobnih i popularnih odjevnih komada, što je i ovoga puta imala priliku dokazati.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na ulicama New Yorka Selena je osvanula u udobnom outfitu kojim su dominirali blijedoplavi i kremasti tonovi. Novo izdanje kreirala je kombinacijom majice i plišane trenirke identične nijanse, koja se nazirala ispod predimenzioniranog kaputa s potpisom američkog brenda Free People.

Poput prave street style zvijezde, svoje udobno izdanje s trendovskim predznakom zaokružila je modelom bijelih tenisica brenda Puma, čije je zaštitno lice, dok je na ramenu nosila efektan pufasti model torbe koju sama potpisuje.

U rujnu prošle godine Selena je, poput brojnih kolega iz showbiz industrije, odlučila zaploviti beauty vodama stvorivši vlastitu liniju proizvoda naziva Rare Beauty.

U intervjuu za Vogue Selena je prošle godine otkrila ponešto o svojoj beauty rutini te načinu na koji njeguje svoj blistav ten.

'Oduvijek mi je bilo zanimljivo igrati se make upom i vidjeti tu moć transformacije. To je nešto poput čarolije. Bila sam jako uključena u cijeli proces nastajanja Rare Beauty. Vjerujem da je briga o izgledu na neki način dio samopoštovanja, način na koji doživljavate sebe', kaže Gomez, velika zagovornica važnosti brige o mentalnom zdravlju i izgradnji samopoštovanja.