POZIRALA U KUPAĆEM KOSTIMU

Osjeća se dobro u svojoj koži: Selena Gomez napokon bez srama pokazala ožiljak od transplantacije

25.09.2020 u 15:30

Bionic
Reading

Da se odluči na taj korak, i bez previše razmišljanja ogoli pred kamerom i pokaže ožiljak koji je dugo skrivala, trebalo joj je jako dugo, no uspjela je doći do toga. Selena Gomez svog se tijela više ne srami, kao ni velikog ožiljka na nozi koji joj je ostao kao podsjetnik na najteže dane

Omiljena pjevačica, 28-godišnja Selena Gomez napokon je došla do onog stupnja u životu kada se osjeća sasvim dobro u vlastitoj koži i tijelu. Nakon što se prije tri godine njezina zdravstvena situacija zbog autoimune bolesti lupus zakomplicirala, te joj je hitno napravljena transplantacija bubrega kojeg joj je darovala njezina najbolja prijateljica Francia Raisa, kao uspomena na sve pjevačici je ostao veliki ožiljak na unutrašnjoj strani njezina desnog bedra.

Sve do sada, Selena Gomez nije se osjećala ugodno u svom tijelu, ponajviše upravo zbog velikog ožiljka, no sada je napokon smogla hrabrosti i stala pred kameru kako bi se fotografirala u jednodijelnom kupaćem kostimu, bez da sakrije ožiljak.

'Kada sam imala transplantaciju bubrega sjećam se da mi je isprva bilo jako teško pokazati ožiljak. Nisam željela da se vidi na fotografijama, stoga sam se odijevala tako da ga uvijek sakrijem. Sada, više no ikada, osjećam samopouzdanje i osjećam se dobro u svom tijelu, posebice nakon što znam što sam sve prošla...i ponosna sam na samu sebe', napisala je ispod fotografije na Instagramu Selena Gomez.