UVIJEK LIJEPA

Udobnost na prvom mjestu: Michelle Pfeiffer u ležernom izdanju, neopterećena izgledom

22.04.2020 u 13:34

Bionic
Reading

Michelle Pfeiffer jedna je od onih sretnica koje uvijek izgledaju odlično, a kad nije na glamuroznim događanjima lijepa glumica njeguje ležeran, neopterećen stil

Michelle Pfeiffer koja će 29. travnja proslaviti 62. rođendan i danas je među najljepšim holivudskim glumicama, a dok na cvenim tepisima blista u elegantnim, sofisticiranim kreacijama, u privatnom životu slavna glumica preferira sportski casual stil u kojem se osjeća najugodnije.

  • +6
Michelle Pfeiffer Izvor: Profimedia / Autor: SPOT-stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Modni minimalizam nikad neće izaći iz mode, a zgodna glumica dokazala je kako i najjednostavnije modne kombinacije mogu biti itekako upečatljive.

'Moj stil je kombinacija dobrog starog hippy looka i klasičnog dizajna. Tako i dizajneri čiju odjeću nosim uglavnom imaju spoj ta dva stila', kaže slavna glumica koja prije svega cijeni udobnost pa ne čudi stoga njezin izbor omiljene obuće.

'Imam popriličnu kolekciju Birkenstockica, a preko ljeta također volim nositi čizme, posebno one Steviea Nicksa', kaže Pfeiffer.

Omiljeni modni dodatak su joj okrugle naušnice, popularni ringovi koje, kaže, nosi od svoje dvanaeste godine.

Slavna plavuša koju smo u filmu 'Gospodarice zla 2' gledali u društvu Angeline Jolie, zadivila je vječitim spojem kojem se uvijek rado vraćamo. Crna dolčevita i udobne traperice širih nogavica modni su odabir s kojim ne možete pogriješiti.

Minimalna šminka, kosa podignuta u ležernu punđu i dioptrijske naočale s crnim okvirima zaokružili su ovaj casual look ove holivudske ljepotice, a nije zaboravila ni na najpoželjniji modni detalj zbog globalne pandemije: efektnu masku s točkicama.

  • +5
Michelle Pfeiffer Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Michelle i njezin suprug, producent i scenarist David E. Kelly početkom godine su kupili novu kuću na prestižnoj lokaciji, Pacific Palisades u Los Angelesu za koju su izdvojili 22 milijuna dolara pa su skupa došli pogledati kakvo je stanje na gradilištu.