PONUDA U TRGOVINAMA

Udobni i nosivi komadi od lana uvijek su u modi, no nikada nisu izgledali privlačnije

05.05.2018 u 10:35

Bionic
Reading

Laneni odjevni komadi uistinu nikad nisu izgledali privlačnije. Bijelu boju polako zamjenjuju pastelne nijanse, a modeli su prepuni šarenih printova, vezova, prugica, točkica i volana. Pročešljali smo popularne trgovine i pronašli najljepše trendi komade od lana, idealne za tople dane koji su pred nama

Konačno smo dočekali toplije dane, no s toplijim temperaturama trebamo početi razmišljati i o promjeni odjeće, koja treba biti lepršava i prozračna. Iako mnoge lanena odjeća asocira na nimalo mladenačku odjeću iz bakinog ormara, tu smo da vas u to razuvjerimo. Brojne high street trgovine svakog proljeća predstave sve ljepše odjevne komade koje bismo sve do jednog poželjeli u svom ormaru.

Zavirite li u neku od popularnih trgovina ulične mode, primijetit ćete kako naglasak više nije samo na udobnosti, već i na trendi izgledu. Laneni komadi sve su samo ne dosadni. Haljine na pruge retro kroja, chic bermude, pastelna odijela, bluze na preklop ukrašene cvjetnim motivima te trendi palazzo ili culotte hlače samo su neki od neodoljivih primjera na policama trgovina.

Lanena vlakna su izuzetno čvrsta te udobna za nošenje, posebno pri visokim temperaturama. Zahvaljujući brzom otpuštanju vlage, u lanenoj odjeće ćete se manje znojiti, a koža će lakše disati. Dobra stvar lana je i to što visoke temperature ne oštećuju odjeću pa ona ne blijedi, što je čini idealnim odabirom za proljetne i ljetne mjesece.

  • +139
Udobni i nosivi komadi od lana Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal montaža

Od pomisli na užareni gradski asfalt i visoke temperature u kombinaciji s pripijenom odjećom od sintetičkih materijala već sad nas oblijeva znoj. Umjesto neudobne odjeće od umjetnih materijala koja stvara nelagodu i potiče znojenje, ove sezone radije se počastite s nekoliko nosivih komada od lana (ili u kombinaciji pamuka i lana) koje ćete moći kombinirati i za posao i za opuštenu kavu s prijateljicama.

Zavirite u galeriju i pogledajte kakve smo pristupačne i trendi komade od lana pronašli za vas.