NAJBOLJI KOMADI

Vodič za proljetni šoping: Evo što će se nositi narednih mjeseci

12.04.2018 u 09:50

Bionic
Reading

Proljetne zrake sunca konačno su izvirile, a mi smo drage volje kapute i čizme zamijenili lepršavim haljinama i otvorenijim cipelama. Iako od ranijih sezona čuvamo komade kojima smo uvijek vjerni, svaka žena voli upotpuniti svoj ormar novim trendi krpicama. Na kraju krajeva, mi smo to i zaslužile! Pripremili smo za vas pregled ponude u trgovinama, kao i pregled aktualnih trendova kako biste znali čime se počastiti

Očekuje nas pregršt uzbuđenja ovog proljeća, koje smo odlučili podijeliti s vama. Kako u šoping ne bi krenuli nepripremljeni i posegnuli za nečim što na sebe više ne bi navukle ni naše bake, dobro je znati nekoliko pravila koja će vladati ove sezone.

1. Baloneri i jakne

Proljeće zna biti varljivo. Jedan tren prži sunce do te mjere da jaknu poželite prebaciti preko torbe, a u drugom trenu temperature se bezosjećajno spuste pa ponovno tragate za jaknom u kojoj vam neće biti ni prehladno ni pretoplo. Upravo je iz tog razloga pametno investirati u kvalitetan baloner u bež boji koji će vam vjerno služiti godinama. Osim što je riječ o bezvremenskom komadu koji ne izlazi iz mode, baloner jednako dobro pristaje za poslovne, večernje ili casual prilike.

Druga opcija koju svaka žena treba imati u ormaru je kožna jakna. Koliko se god trendovi mijenjali, kombinacija kožne jakne i lepršave haljine nema konkurenciju, i to nitko ne može poreći.

2. Cvjetni uzorci i motivi

  • +3
Cvjetni uzorak Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ne trebamo ni spominjati kako je proljeće nezamislivo bez djevojaka u cvjetnim haljinama. Kao i svake sezone, pa tako i ove, ono što treba imati na umu su vesele boje i razigrani uzorci. Iako su ove sezone posebnu pažnju dobile točkice i prugice, kao i retro modeli haljina s prizvukom 40-ih godina prošlog stoljeća, konstatnta koja vjerojatno nikada neće iščeznuti s modne scene je cvjetni print.

Oplemenite stajling torbicom ili traper jaknom s cvijetnim motivom, a ukoliko se odlučite na haljinu cvjetnog uzorka, sugeriramo vam da ih kombinirate uz tenisice u dnevnoj varijanti i efektnim sandalama na petu za večernje prilike.

3. Cipele

Ako zavirite u dućane, primijetit ćete kako će se ovog proljeća nositi natikače na petu, iznimno popularne 90-ih godina. Retro komadi općenito se vraćaju na modnu scenu i planiraju se ondje još neko vrijeme zadržati, a izbora je zaista mnogo kada je riječ o natikačama.

Kada pričamo o aktualnim trendovima, hit sezone bit će mašne. Osim što odlično izgledaju na odjeći, mašne neodoljivo izgledaju i na cipelama.

4. Tenisice

Pojavom Chanelovih i Balenciaginih glomaznih tenisica popularni sportski brendovi poput Nikea i Adidasa nikad nisu doživjeli bliskiji susret s modom. Umjesto elegantnim balerinkama ili visokim potpeticama svoju proljetnu haljinicu ovog proljeća upotpunite sportskim tenisicama za trčanje, jer zašto ne?

5. Torbe

Stajling ne može biti kompletan bez efektne torbe. Dok neke radije ulažu u dizajnerske torbe koje u pravilu traju više godina, druge dame radije vole za iste novce imati nekoliko različitih torbi. Obje opcije su mudre, a sve ovisi o tome što više preferirate. Ove sezone moderne su manje torbe s ručkom, slamnate torbe i torbe od ratana, kao i modeli neobičnih oblika te modeli s efektnim šarenim printevima.

6. Sunčane naočale

Sunčane naočale posljednjih su sezona bile isključivo u retro tonu. Doduše, bilo je tu raznih mogućnosti odabira, od predimenzioniranih kvadratnih modela do okruglih lenonica, no ovog proljeća na površinu su isplivali minijaturni modeli sunčanih naočala inspiranih 90-ima.

7. Donje rublje

S dolaskom proljeća ne bi bilo loše obnoviti i donje rublje. Odaberite donje rublje jarkih proljetnih boja ugodnih oku i pazite da ne odaberete premalen konfekcijski broj kako vam se grudnjak i gaćice ne bi urezivali ili vas žuljali.

8. Parfemi

I što god radili, prije nego što izađete iz kuće ne zaboravite se špricnuti nekoliko puta omiljenim mirisom. Odaberite parfem svježih cvjetnih nota, a ako imate problem s pronalaskom idealnog parfema, uvijek možete potražiti pomoć prodavača koji će vam pomoći suziti izbor. Na vama je da znate barem jedan cvijet na kojem se želite bazirati.

Zavirite u galeriju i pogledajte koje smo komade izdvojili za vas. Želimo vam sretan šoping!

  • +26
Proljetni modni trendovi u City Centeru one Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Treba li vam mali vodič za kupovinu hit komada ovog proljeća donosimo vam top komade iz ponude City Centera one, a dodatnu inspiraciju za neodoljive proljetne kombinacije potražite na City Mix&Match.

Prilog je napravljen u produkciji tnative tima tportala u suradnji s City Centerom One u skladu s najvišim profesionalnim standardima.