NAJSTRASTVENIJA VEZA

U vezi Škorpiona i Bika može se očekivati izvrsno nadopunjavanje, ali i žestoko nadmetanje do gorkog kraja

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 14.11.2020 06:46
  • Objavljeno 14.11.2020 u 06:46
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Andriy Bezuglov / Alamy / Alamy / Profimedia

Škorpion je sklon ekstremnim osjećajima koje dijeli tanka crta. Voli snažno i strastveno, no ako je prevaren ili neuljudno odbijen, razvija jednako intenzivnu mržnju

Ako mu se netko napadno udvara, osjećat će se nelagodno i povlačiti u sebe, no ako uoči da mu netko privlačan izmiče, snažno će se aktivirati i uporno slijediti svoj 'plijen'. Ljubav je za njega pitanje života i smrti. Od voljenog očekuje potpunu odanost, koju uzvraća u istoj mjeri.

  • +4
  • +1

Matthew McConaughey je horoskopski Škorpion, rođen je 4. studenoga 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: PARAMOUNT PICTURES - MASI, FRANK - Album / Album / Profimedia

S obzirom na spomenute značajke, izvjesno je da Škorpion mora tvoriti polovicu najuzbudljivijeg astrološkog para. A druga je polovica, kako godinama slušamo s raznih strana, Bik! Veza Škorpiona i Bika slovi kao intenzivna, nepredvidiva i nabijena seksualnošću. Ova kombinacija može proizvesti vrlo sretan par koji se izvrsno nadopunjuje, ili odnos obilježen strastvenim nadmetanjem do gorkog kraja.

Njihova složena veza izvlači na svjetlo dana najbolje i najlošije strane kod oboje. Ako se jedno drugom zamjere, sposobni su svu svoju silnu energiju uložiti u međusobno zagorčavanje života. U tom je slučaju najbolje da imaju zajedničkog prijatelja kojemu vjeruju i koji bi preuzeo ulogu posrednika u pomirbi. Ne nužno u ponovnom zaljubljivanju, nego u zakapanju ratne sjekire.

  • +1

Melania Trump je horoskopski Bik, rođena je 26. travnja 1970.

Izvor: Profimedia / Autor: Lev Radin/Pacific Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovaj je spoj iznadprosječno uspješan, ali su za Škorpiona povoljnija druga četiri znaka ako mu je ponajviše stalo do sklada i slaganja.

Jarac može pomoći Škorpionu da uravnoteži svoju energiju i olakšati mu ostvarenje materijalnib ciljeva. Oprezna Djevica pronalazi svoju duboko zakopanu strast u zagrljaju Škorpiona, koji ruši njene barijere. Meka i nepraktična Riba probudit će zaštitnički instinkt kod Škorpiona, a za uzvrat će mu pružiti bezrezervno divljenje i podršku. Rak će biti opčinjen Škorpionovom snagom i odlučan da zadobije i sačuva njegovu ljubav. No, Škorpion koji želi ludu vožnju s nekim tko će mu se potpuno otvoriti potražit će partnera u Biku. A ako je baš ekstremist - u drugom Škorpionu!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!