beauty svijet

U susret 6. Festivalu estetike Abeceda ljepote

01.03.2022 u 11:01

Bionic
Reading

Sve što ste o ljepoti, kozmetičkim i estetskim tretmanima htjeli znati očekuje vas na jednom mjestu. Najveći događaj ljepote u regiji, 6. Festival estetike Abeceda ljepote, donosi Vam novitete u beauty svijetu za nadolazeću sezonu proljeće-ljeto pod sloganom „Vrijeme je za promjene“

Očekuje se više od 60 sudionika koji će predstaviti svjetske i domaće brendove estetske industrije u izlagačkom dijelu, panel raspravama i edukacijama za profesionalce i početnike.

Teme edukacija i radionica usmjerene su usavršavanju znanja djelatnika kozmetičkih salona i salona za ljepotu od strane renomiranih predavača iz beauty industrije.

ZA POSJETITELJE festivala izdvajamo dva specijalna programa; ESTETSKI TRETMAN 1 NA 1, poseban ovogodišnji program BESPLATNIH konzultacija i informiranja o željenim estetskim tretmanima s predstavnicima renomiranih poliklinika. Posjetiteljima je uz prethodnu rezervaciju omogućen direktni razgovor jedan na jedan i povoljnije cijene dogovorenih tretmana na festivalu.

OPEN SPACE RADIONICE, dio programa u kojem najbolji kozmetički i estetski centri nude prezentaciju i kupnju tretmana za njegu lica i tijela uz posebne popuste.

Više o Open Space radionicama, rasporedu i prijavama za Estetski tretman 1na1 možete pronaći na službenoj web stranici festivala abecedaljepote.hr

Za MASTER CLASS višestruko nagrađivanog nail art edukatora Nikole Jurešića traži se mjesto više!

Za muški dio posjetitelja pripremili smo mirisni kutak najnovijeg muškog parfema inspiriranim notama agarwooda, tobaca, cognaca, mosusa, vanilije i izrađenog po posebnoj recepturi.

Sve su to zasigurno dovoljni razlozi da svi zaljubljenici u estetske i beauty teme zapišu datume – 26. i 27. ožujka i posjetite nas u prostorima hotela Internacional u Zagrebu. Svoje ulaznice možete osigurati OVDJE.

Zbog ograničenja prijave su još kratko otvorene za sve zainteresirane izlagače ili pokrovitelje festivala. Prijaviti se možete na službenoj stranici abecedaljepote.hr

Vidimo se na 6. Festivalu estetike Abeceda ljepote.