UZBUĐENJA NE NEDOSTAJE

U 'Stelli' nas čeka prava drama

16.10.2013 u 12:00

Bionic
Reading

Nova epizoda serije 'Stella' donosi neočekivane događaje i zaplete u životu glavnih junaka, a kao i do sada, plesa i pjesme neće nedostajati

Za razliku od Ele i Lane čiji odnos postaje sve napetiji, Kikin i Orsatov odnos napokon je krenuo u smjeru koji on želi. Taman kad je počeo rušiti zid koji je Kika podignula oko sebe, dolazak nove glazbene gošće u 'Stellu' pomrsit će mu planove.

Atraktivna glumica Barbara Ban (Tamara Garbajs) očito nema samo plemenitu namjeru da pomogne mladim nadama, a njezin teatralan nastup izbacuje Kiku iz takta. Kika sve teže podnosi Gavranovu prisutnost i odlučuje mu sasuti u lice sve što ga ide. U njihovu svađu umiješa se Orsat, a kad incident završava fizičkim obračunom i dolaskom policije, nastavak natjecanja dolazi u pitanje…

U šestoj epizodi 'Stelle' Franjo i Jasmina su iznenađeni Amarovom posjetom, a još više kad im otkrije pravi razlog dolaska. Isprva skeptičan, Franjo popušta pred Amarovim nagovaranjem i pušta Jasminu s njim u nepoznato. Uvjeren kako zna pravi put na kojem će Jasmina pronaći svoju unutarnju snagu, vodi je na mjesto na kojem će njezin talent napokon zasjati u punom sjaju.

Nera otkriva Jasmini da ponovno imaju manjak u blagajni i svoju sumnju u Franjinu umiješanost, što dodatno pogađa ionako nesretnu Jasminu. Čini se da je Jasmini jedina svijetla točka u životu Kristijan, koji joj pjesmom izjavljuje iskrenu ljubav.

Da je ljubav oduvijek bila najjača inspiracija za glazbu, potvrdit će nova epizoda glazbeno–dramskog spektakla 'Stella' koja svojim gledateljima donosi 'Čaroliju', prekrasnu skladbu koju je, nadahnut Jasminom i ljubavlju prema njoj, napisao Kristijan.

Ne propustite nova uzbuđenja, neočekivane obrate te još više glazbe i plesa u 'Stelli', ove nedjelje u 20.05 sati!