njezina idila

Franka Batelić se javila iz Istre, pokazala neodoljive fotografije uživancije sa svojom obitelji

30.09.2023 u 15:05

Bionic
Reading

Nastavlja se 'bablje ljeto' i temperature su i dalje idealne za odlazak na plažu i kupanje. Prekrasan jesenski vikend pjevačica i vlasnica kozmetičkog brenda provodi u svom rodnom kraju

Pjevačica Franka Batelić uvijek je rado viđeno lice na društvenim mrežama. To potvrđuje i njenih skoro 180 tisuća pratitelja, koji svaku njezinu objavu poprate sa hrpom komplimenata. Ništa drugačije nije bilo ni sa novim fotografijama.

Ugodno, toplo vrijeme i slobodan vikend kad god joj to obaveze dopuste, iskoristi za kakvo putovanje. Nedavno je guštala u Ljubljani, a ovaj vikend je iskoristila za posjet Rovinju odakle se kratko oglasila simpatičnim prizorima, naravno na društvenim mrežama.

Pjevačica je ondje, sudeći prema fotografijama među ostalim, uživala u šetnji sa svojim mališanima i suprugom Vedranom Ćorlukom. 'Ako trebate babysittera, tu je', našalila se na fotografiji na kojoj se može vidjeti kako nogometaš u rukama nosi dvoje djece.

Podsjetimo, ona i nogometaš žive u centru Zagreba, a njihova oaza je u luksuznoj vili koja je procijenjena na 15 milijuna kuna. Vila je smještena iznad Britanca te ima tri etaže, podzemnu garažu i vanjsko parkiralište. Inače, Franka ove godine pokrenula svoj beauty brend, a gledatelji je mogu pratiti u žiriju showa 'Ples sa zvijezdama.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL