BLAGDANSKA ČAROLIJA TPORTALA

U posljednjoj ovogodišnjoj blagdanskoj nagradnjači nagrađujemo vas vrijednim darovima naših partnera. Uključite se!

24.12.2021 u 09:53

Bionic
Reading

Tko ne voli primati poklone? Bez obzira koliko je lijepo poklanjati, svi se radujemo kad i sami dobijemo nešto na dar, a ovoga prosinca smo tradicionalno za sve naše vjerne čitatelje, ali i one koji će to tek postati, osigurali punu vreću ludo dobrih darova

U suradnji s našim partnerima pripremili smo mnoštvo poklona koje darujemo svakoga radnog dana od danas do Badnjaka. Kako biste sudjelovali u blagdanskoj nagradnjači i sve što trebate je pronaći nagradno pitanje u članku i uključiti se u blagdansku čaroliju tportala.

Super poklone imat ćete prilike osvojiti svakog dana, a što smo vam danas pripremili, saznajte u nastavku!

U šesnaestom danu velikog blagdanskog darivanja tportala nagradit će vas DOBRO, Izdavačka kuća Sonatina, Cidrani, Mirjana Mikulec interijeri i Gloria prirodna kozmetika.

Kako bi svoj blagdanski stol upotpunili okusima Slavonije, DOBRO mesni proizvodi daruju paket s 10 narezaka iz svog asortimana. DOBRO trajni mesni proizvodi dio su osječke Žito grupe, velike slavonske obitelji koja se, uz DOBRO, može pohvaliti portfeljom brendova prehrambenih proizvoda kao što su Tena ulje, Tena brašno te Svježa jaja. Lepezu DOBRO proizvoda čine pršuti, trajne salame te trajni mesni proizvodi koje odlikuje blagi okus i nježna struktura. Svi su proizvodi napravljeni od kvalitetnih sastojaka poznatog porijekla u pogonima opremljenim najnaprednijom tehnologijom. Vrhunski sastojci i pravovremena obrada mesa ključni su u stvaranju ovog prepoznatljivog okusa iz srca Slavonije, koji će razveseliti svakog ljubitelja mesnih delikatesa.

Izdavačka kuća Sonatina vam daruje paket knjiga koji sadrži sljedeće naslove: Krystal Sutherland: Kemija srca, Brigid Kemmerer: Kletva mračna i samotna – fantastika za mlade, 1. dio trilogije i Brigid Kemmerer: Srce divlje i lomno – fantastika za mlade, 2. dio trilogije.

Krystal Sutherland: Kemija srca. Sedamnaestogodišnji Henry Page maturant je i nikad nije bio zaljubljen. On je nepopravljivi romantik i sanjari o istinskoj ljubavi, a prolazne vezice kakve već godinama unose napetost u živote njegovih prijatelja jednostavno ga ne zanimaju. Kad se jednog utorka završne godine srednje škole u učionici iznenada pojavila nova učenica, zagonetna Grace Town, Henry je znao da više ništa neće biti kao prije. Grace nije bila cura iz njegovih snova, no bila je sve samo ne obična djevojka: od glave do pete odjevena u preveliku mušku odjeću, poprilično neuredna, sa štapom o koji se oslanjala dok je hodala. Nepristupačna i šutljiva, odmah ga je zaintrigirala i pobudila u njemu dotad nepoznate osjećaje; ispod neprobojnog oklopa skrivala se prelijepa, šarmantna i darovita djevojka, puna rana i trauma iz bliske prošlosti. I dok joj nastoji pomoći da ponovno sastavi mozaik svoga života, Henry se beznadno zaljubljuje u Grace, no što joj se više pokušava približiti, ona postaje sve zagonetnija i zatvorenija…"Romantična priča koja odskače od uobičajenih romana za tinejdžere... Riječ je o posebnoj kemiji između Henryja i Grace koja čitatelja takne u srce i više ga ne pušta." - USA Today

Brigid Kemmerer: Kletva mračna i samotna – fantastika za mlade, 1. dio trilogije. Kraljević Rhen, prijestolonasljednik začaranog kraljevstva Emberfalla, bogat je i naočit mladić, no uklet – moćna čarobnica proklela ga je kad je imao osamnaest godina. Njezine kletve može ga osloboditi jedino djevojka koja se istinski zaljubi u njega. Ne pronađe li je, Rhen će umrijeti. Njegova posljednja nada je Harper, djevojka iz drugog svijeta. Harper život nije mazio i naučila je nositi se s teškoćama; majka joj je na samrti, brat se pokušava oduprijeti kamatarima koje im je u nasljeđe ostavio otac, koji pak ih je davno napustio. Ona ne sanjari o bajkovitoj budućnosti i princu na bijelom konju, no kad jednog dana na ulicama Washingtona pokuša spasiti neznanku, otme je Rhenov zapovjednik straže i ona završi u čarobnom Emberfallu, u kraljevićevu prokletom svijetu… Ne zna gdje se našla i kome može vjerovati. Kraljeviću otmičaru? Postoji kletva? Čudovište? No s vremenom raste njezino povjerenje, a Rhen počinje shvaćati da Harper nije tek jedna od mnogih… I dok se moćne sile dižu protiv Emberfalla te postaje neizvjesno hoće li skidanje kletve biti dovoljno da se kraljevstvo spasi od potpuna uništenja, pokazuje se da je ljubav snaga koja nas zatječe u najzačudnijim trenucima i na najneobičnijim mjestima, i katkad je upravo ona najbolji put do pobjede.

Brigid Kemmerer: Srce divlje i lomno – fantastika za mlade, 2. dio trilogije. U nastavku serijala započetom romanom Kletva mračna i samotna, Brigid Kemmerer vraća se u svijet Emberfalla tkajući fantastičnu pripovijest u kojoj prijatelji postaju neprijatelji, a ljubav cvjeta na najmračnijim mjestima. Kletva je napokon prekinuta, ali kraljević Rhen od Emberfalla i dalje je suočen s velikim izazovima. Njegovom zemljom kruže glasine da on nije pravi nasljednik prijestolja te da u kraljevstvu postoji netko tko ne samo da po nasljednom redu ima pravo prvenstva, nego se bavi i magijom, zabranjenim umijećem koje je kraljeviću posebno mrsko. Premda Rhen uživa Harperinu potporu, zapovjednik Kraljevske straže Grey netragom nestaje što izaziva pomutnju i donosi novu neizvjesnost. Grey, kojemu je pak opasna tajna itekako dobro znana, skriva se pred svojim gospodarom kako bi spasio kraljevstvo, ali i sebe. Nema ni najmanju želju suprotstaviti se Rhenu i u bijegu je još od trenutka kad je uništio moćnu čarobnicu Lilith. No kad sudbina uplete svoje prste, a Karis Luran iznova vojnom silom zaprijeti Emberfallu, Grey će se naći na raskrižju života – ostati zarobljenik vlastitih strahova i odanosti jednome čovjeku ili pokazati odgovornost prema narodu Emberfalla… “Ova zanosna i romantična priča uvijek iznova preusmjerava čitateljevu maštu i očekivanja.”- Starred Review, Kirkus Reviews. “Magija, romansa i zloslutni nagovještaj rata isprepliću se u ovoj uzbudljivoj i napetoj priči koja se čita u jednom dahu.” - Foreword Reviews

Cidrani daruje poklon paket koji sadrži Sparkling, Flow'N'Glow i 4 Kombuche (Pure, Powerful, Young i Calm). 'Probudi leptiriće u trbuhu' uz beskompromisne proizvode za zdravu probavu.

Cidrani Sparkling Cranberry 750 ml. Bezalkoholna alternativa pjenušcu bogata postbioticima. "Bezalkoholna alkoholna pića" ili pića sa smanjenim udjelom alkohola, vrlo su popularna u Skandinaviji i Ujedinjenom Kraljevstvu. Često se rade na način da se kemijskim procesima smanjuje udio alkohola, ali mi smo ovom tržištu pristupili iz drugog kuta - kreirali smo proizvod na bazi našeg jabučnog octa, s ciljem da ponudimo funkcionalno piće, bogato polifenolima i postbioticima. Ovaj proizvod nije namijenjen isključivo tome da zamijeni alkohol, već da ga popijemo kada želimo osjećaj i iskustvo vrhunskog ekskluzivnog pića, a nismo u mogućnosti konzumirati alkohol, bilo da se radi o kraju obroka, doručku, prije bitnog sastanka ili sportske aktivnosti. Najbolje od Cidrani octa s medom, sljubljenog u sekundarnoj fermentaciji s organskim matičnim sokom od brusnice, ovo piće neće samo zaigrati nepce, već pomaže u probavljanju hrane, regulaciji šećera u krvi i balansu crijevne mikrobiote. Kao i svi Cidrani proizvodi, ne zahtijeva hladan lanac za transport, makar ga preporučujemo konzumirati hladnog. K tome, savršeno se sljubljuje s craft ginom pa ga mnogi koriste kao zdravu zamjenu za tonik. Naime, ovo je niskokalorično piće s iznimno niskim udjelom šećera zaslađen samo daškom sirovog organskog meda.

Niksen Nootropics Flow'n'Glow 40 g. Mala kapsula za velike promjene. Niksen Flow’n’Glow jedinstven je i potpuno prirodan dodatak prehrani koji se temelji na herbalnim ekstraktima koji se u narodu koriste već tisućama godina za energiju, fokus, pamćenje i motivaciju. Ako ste pod stresom i tražite nešto što bi vam pomoglo da se nosite s ovim hektičnim vremenima, zavirite u malu kapsulu za velike promjene. Ova inovativna i čista formula sadrži nootropicse – optimalan spoj ekstrakata drevnih biljaka, vitamina, minerala i aminokiselina kojim možemo otključati svoj puni potencijal. Nootropicsi su relativno nov pojam, ali njihove formule temeljene su na biljkama koje se već tisućama godina u kineskoj i ayurvedskoj medicini koriste za koncentraciju, pamćenje, mentalnu jasnoću, vitalnost, fizičku snagu, dugovječnost i balans. Nootropicse nazivaju još kognitivnim boosterima, a pojam nootropics potječe od latinske riječi noos koja označava um jer su namijenjeni poboljšanju kognitivnog performansa, samopouzdanju i raspoloženju. Formula visoke tehnologije iz prirode za vaš puni potencijal. Niksen Flow’n’Glow kreiran je s namjerom da nam u ova stresna vremena pomogne ostvariti balans koji nam je prijeko potreban. Ova formula jedinstven je spoj čak 17 aktivnih sastojaka koji uključuje ekstrakte ginsenga, gotu kole i ginkga bilobe, vitamine B skupine, vitamin D3, biotin i koenzim Q10. Velika pozornost pridala se tome da sastav nootropicsa bude clean, odnosno da ne sadrži umjetna bojila, konzervanse ni punila, i da odgovara zahtjevima plant-based prehrane, pa je tako i sama kapsula od celuloze. Ovo je specifičan blend nutrijenata za one koje žele najbolje od sebe, teže izvrsnosti u svim segmentima i za one kojima dan nema dovoljno sati. Ako se u posljednje vrijeme osjećate iscrpljeno, pod stresom, ne fokusirano i nepovezano sa svojim kreativnim duhom, nootropicsi bi mogli biti vaš odgovor. Zaboravite na mentalni umor i maglu te prizovite budnost i jasnoću, i to bez ikakvih stimulansa.

Kombuchu. Raznovrsnost koja sjaji u trbuhu.Organska esencija fermentiranog čaja koja se rijedi u 200-250 ml vode. Ne možeš se odlučiti koja je Kombucha za tebe ili jednostavno želiš skupiti sve, u tom slučaju paket All In One je za tebe. Vatromet okusa na jeziku, simfonija u trbuhu. Osjeti blistav osjećaj sreće utkan u Happy kombucha esenciju, razbudi se kombuchom powerful s cold brew kavom, manifestiraj balans pomoću Kombuche Pure, osjeti samopouzdanje sa kombucha Confident, iscjeli stanice antioksidansima Kombuche Young i opusti se Kombuchom Calm. Kombucha Powerful s cold brew kavom: Razbuđujući citrusni doživljaj crnog čaja, đumbira i naranče. Obogaćena cold brew kavom single-origin iz Etiopije snage 1 espressa. Zaslađena sirovim medom od bagrema, sadrži 4x manje šećera od sličnih napitaka. Bez rafiniranih šećera, konzervansa i umjetnih aroma/bojila. Svojim formatom smanjuje carbon footprint za 90% u odnosu na slične napitke. Kombucha Pure: Osvježavajuće-zavodljiva fuzija okusa metvice, anisa, timijana, kima i komorača. Zaslađena sirovim medom od bagrema. Sadrži 4x manje šećera od sličnih napitaka.Bez rafiniranih šećera, konzervansa i umjetnih aroma/bojila. Svojim formatom smanjuje carbon footprint za 90% u odnosu na slične napitke. Kombucha Calm: Herbalne note korijandera, sljeza, komorača, đumbira i sladića. Ne sadrži med, druge šećere ni konzervanse ili umjetne aroma/bojila. Sadrži prebiotička vlakna agavinog inulina i ima niski glikemijski indeks. Pogodna za keto i vegansku prehranu. Svojim formatom smanjuje carbon footprint za 90% u odnosu na slične napitke. Kombucha Young: Vrtlog antioksidansa i okusa crnog ribiza, kupine, crvenog ribize, divlje borovnice i šipka. Zaslađena sirovim medom od bagrema. Sadrži 4x manje šećera od sličnih napitaka. Bez rafiniranih šećera, konzervansa i umjetnih aroma/bojila. Svojim formatom smanjuje carbon footprint za 90% u odnosu na slične napitke. Dobitnik u poklon paketu osvaja četiri okusa Kombuche: Pure, Powerful, Young i Calm.

Mirjana Mikulec interijeri poklanjaju dva seta ručnika: plavi & rozi i sivu dekicu s potpisom poznate dizajnerice. Linija kvalitetnih kupaonskih ručnika s potpisom Mirjane Mikulec inspirirana je francuskim vezom i dolazi u četiri popularne boje tako da svatko može za sebe naći najbolju opciju jer odabir ručnika može znatno utjecati na vizualni dojam kupaonice – što itekako zna i svestrana dizajnerica interijera Mirjana Mikulec i vjeruje da će ove boje zadovoljiti sve ukuse. Svi ručnici napravljeni su od 100% pamuka,, a dodano je i jače tkanje kako bi ručnici bili kvalitetniji i dugotrajniji. Dolaze u tri veličine; mali, srednji i veliki ručnik.

Pletene deke, najnovija linija proizvoda za dom dizajnerice Mirjane Mikulec, dolaze u četiri blage i nježne pastelne nijanse. Birajući između bež, sive, ružičaste ili zelene boje, ova trendi deka s dinamičnom teksturom pletenine lako će se uklopiti u svaki dom i postojeći stil uređenja. Osim što će unijeti zavidnu dozu ugode i estetike u dom, meka deka dimenzija 130x170 cm i od 100% pamuka će biti dodatni izvor topline u hladnim danima te idealan prekrivač za vašu sofu, fotelju ili krevet.

Gloria prirodna kozmetika darujeVečernji Gloria paket koji sadrži Noćnu kremu za lice sa smiljem i Mlijeko za skidanje šminke. Naša koža je odraz našeg unutrašnjeg stanja, zato - VOLI KOŽU U KOJOJ SI TI! Zaslužuješ svoj 5 minuta, svoj ritual čišćenja i njege koji će tvoju kožu učiniti sjajnom i blistavom i naglasiti njenu prirodnu ljepotu. Prirodna kozmetika Gloria se temelji na 100% prirodnim sirovinama te ne sadrži nikakve dodane aditive i konzervanse. Baza proizvoda su hladno prešana ulja u koja se dodaju eterična ulja, maslaci, prirodni pčelinji vosak, mirisne vodice aromatičnog bilja, prirodne gline i sol Mrtvog mora. Svi proizvodi su rađeni ručno, s puno ljubavi i pažnje kako bi naglasili tvoju prirodnu ljepotu i podarili joj luksuznu njegu kakvu zaslužuje. Podari si njegu lica iz prirode uz Gloria prirodnu kozmetiku. Ova dermatološki testirana kozmetika sadrži 100 % prirodne i organske sastojke visoke kvalitete koji imaju pozitivan utjecaj na zdravlje i izgled kože. Dnevna krema sa smiljem obećava luksuznu njegu za cijeli dan. Hidratizira kožu, čini je mekanom, svilenom, glatkom na dodir te licu pruža osjećaj prozračnosti, dok istovremeno djeluje na bore, depigmentaciju i kuperoznost. Idealan je izbor za masnu i normalnu kožu zbog svoje lagane teksture te je i izvrsna podloga za make-up. Dok vi spavate, prepustite se dubinskom djelovanju Noćne kreme za lice sa smiljem čiji sadržani sastojci dubinski hrane kožu vašeg lica. Ulje smilja djeluje na bore, depigmentaciju i kuperoznost, dok hladno prešana, nerafinirana biljna ulja marelice i avokada hrane i balansiraju isušenu kožu lica. Kvalitetno očišćena koža lica preuzet će maksimum iz nanesenih preparata, a Gloria Mlijeko za skidanje šminke je proizvod koji čisti te istovremeno njeguje. Njegova bogata kremasta struktura brzo se razmazuje i efikasno otklanja ostatke dekorativne kozmetike s kože. Namijenjeno je svim tipovima kože. Zablistaj ovih blagdana uz Gloria prirodnu kozmetiku i posebne blagdanske pakete, Dnevni Gloria paket koji sadrži Dnevnu kremu za lice sa smiljem i Mlijeko za skidanje šminke ili Večernji Gloria paket koji sadrži Noćnu kremu za lice sa smiljem i Mlijeko za skidanje šminke.

Dobitnici su:

  • DOBRO - Vesna Belošević
  • Izdavačka kuća Sonatina - Marija Magušić
  • Cidrani - Dubravka Mažar
  • Mirjana Mikulec interijeri - Marija Melvan
  • Gloria prirodna kozmetika - Maja Prlić