KOMPLIMENTI SE NIŽU

U ovakvom izdanju Vesnu Pisarović vjerojatno nikada nismo vidjeli

19.04.2022 u 10:36

Bionic
Reading

Do velikog i odavno rasprodanog koncerta u Domu sportova Vesne Pisarović ostalo je svega deset dana, stoga su pripreme u punom jeku. A uoči svog povratničkog koncerta, Vesna je sve oduševila novim stajlingom

Čak ni Neven Ciganović, koji u većini slučajeva ima bar neku zamjerku u stajlinzima poznaith Hrvatica, za ovaj Vesne Pisarović je rekao: 'Predivna' i uz to stavio emotikone vatre. A što je toliko oduševilo sve koji su vidjeli najnoviju fotografiju poznate pjevačice na Instagramu?

U crnoj haljini od umjetne kože s dubokim dekolteom i naglašenim ramenima kakva su se nosila 90-ih u kombinaciji s predimenzioniranim balon krojem rukava, Vesna Pisarović izmijenila je i frizuru i šminku, za koje su bila zaduženi dobro poznati i provjereni dvojac Mijo Majhen i Simona Antonović.

Njezina kosa bila je u laganim valovima, skupljena pozadi, sa šiškama prevučenim preko čela, dok su šminkom naglašene njezine oči.

  • +2
Vesna Pisarovic Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Je li ovdje riječ o kombinaciji u kojoj će pjevačica nastupiti i na svom povratničkom koncertu 29. travnja u Domu sportova, koji je odavno rasprodan, za sada nije poznato, no ono što se zna je da će publika zasigurno s njom u glas otpjevati sve njezine najveće hitove.