uvijek omiljena

Ne viđamo je često: Vesna Pisarović u elegantnom izdanju zabljesnula na koncertu Danijele Martinović

09.03.2022 u 14:43

Bionic
Reading

Na koncertu Danijele Martinović 'Otvoreno srce' u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski na kojem je obilježila 30 godina glazbene karijere nastupili su i gosti Marko Tolja i predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2002. godine, nekadašnja pjevačka zvijezda koja godinama živi u Berlinu

Vesna Pisarović na sinoćnjem koncertu Danijele Martinović je otpjevala jedan od svojih hitova 'Neka ljudi govore', a s njom je ne skrivajući zadovoljstvo, izvela još jednu svoju pjesmu 'Da znaš'. Publika je zaplesala (što je Vesna pokazala na svom Instagramu u storiesima) te ju je ispratila ovacijama.

Pjevačica rodom iz Požege, koju ne viđamo često, uvijek razveseli svojom pojavom. Za gostovanje na Danijelinom koncertu je zablljesnula u crnoj sako-haljini i visokim lakiranim čizmama, pokazjući svoju besprijekornu figuru. Kosu je raspustila a elegantno izdanje naglasila crvenim ružem.

Njezin je božićni koncert, odnosno nastup na splitskom Adventu okupio mnoge obožavatelje. Od 2020. godine, točnije, početka pandemije, sa suprugom živi u Zagrebu, a to ju je potaknulo i na razmišljanje o povratku na scenu. Podsjetimo, završila je dva fakulteta - diplomirala je fonetiku i kroatistiku, a zatim magistrirala jazz pjevanje koje odnedavno i službeno predaje.

  • +4
Koncert Danijele Martinović u Lisinskom Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL