živi nikad tajanstvenije

Povratak u Zagreb: Vesna Pisarović ne voli pričati o bračnom životu, ali joj se ovoga puta omaknulo

20.12.2021 u 09:02

Bionic
Reading

Unatoč tome što već dugi niz godina (otkako se prije 15 godina povukla sa scene), Vesna Pisarović je i dalje je domaća glazbena senzacija. Njezine pjesme se i dalje rado slušaju a koliko je publika željna njezinih nastupa govori u prilog nedavni koncert na Adventu u Splitu. O karijeri govori rado, no već 11 godina uspješno skriva detalje o svom braku s Ozrenom Pupovcem

Mnogima je poznato kako je pjevačica dugi niz godina provela u Berlinu, gdje je živjela sa suprugom, Ozrenom Pupovcem, sinom saborskog zastupnika Milorada Pupovca, a iznenadila je odlukom o povratku natrag u Zagreb. U Hrvatsku su stigli zbog njezinog povratničkog koncerta koji se trebao održati u Domu Sportova, ali su se zbog pandemije zadržali dulje od predviđenog.

Vesna Pisarović nedavno je sa suprugom (s kojim se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti) proslavila 12. godišnjicu braka, a jednom je priznala da se udala u trapericama i čizmama. Sada je pak za RTL Exkluziv izjavila je kako ne broji godišnjice braka. 'Da, da je. Dijelimo tu strast', odgovorila je na pitanje je li joj suprug isto u glazbi, a oa ono - koja je tajna dobrog braka, kazala je: 'Dobrog braka? To ne znam. To nemojte mene pitati', rekla je kroz smijeh 43-godišnja pjevačica.

Podsjetimo, atraktivna Požežanka nakon aktivnog odlaska s domaće scene, okrenula se jazzu. Jedna je od rijetkih glazbenica koja je završila čak dva fakulteta - magistrica je jazza, diplomirala je fonetiku i kroatistiku, a od nedavno predaje i jazz pjevanje.