ČISTO OSVJEŽENJE

U ovakvom izdanju Kate Middleton rijetko kad viđamo: Još jedan dokaz da skinny trapericama nije odzvonilo

30.01.2020 u 12:40

Bionic
Reading

Kate Middleton sve je iznenadila izborom stajlinga tijekom skorašnjeg pojavljivanja u dječjem vrtiću u Londonu. Umjesto haljina kakve najčešće nosi za službena događanja, vojvotkinja od Cambridgea je ovog puta uskočila u skinny traperice u kojima smo je u proteklih devet godina, koliko je članica kraljevske obitelji, vidjeli svega nekoliko puta

Otkako su princ Harry i Meghan Markle svijetu obznanili kako napuštaju kraljevsku obitelj i sele u Kanadu, Kate Middleton i princ William preuzeli su na sebe veći dio obaveza i službenih događanja. Tako se u istom danu Kate morala pojaviti na dva događanja koja su zahtijevala i promjenu stajlinga.

Nakon što je posjetila dječju bolnicu u Londonu, vojvotkinja od Cambridgea se zaputila u dječji vrtić i jaslice, gdje je djeci poslužila ručak i kratko se družila s njima u prostorijama za igru. Obzirom da joj je ranije toga dana neposlušna suknja zadala prave muke, vojvotkinja se za posjet vrtiću presvukla u funkcionalniju odjeću.

  • +16
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Puno saginjanja i sjedenja zahtijevalo je udobniji outfit, pa je Kate za tu prigodu odabrala stajling kakav rijetko viđamo na njoj. Bijelu majicu s izvezenim detaljem s potpisom brenda Sézane lijepa vojvotkinja je uskladila s crnim skinny trapericama, dugim plavim kaputom i crnim čizmama od brušene kože s potpisom brenda Russell & Bromley.

Traperice su nešto što nemamo prilike vidjeti na članicama kraljevskih obitelji, a pogotovo ne skinny model. Kraljevskim kuloarima kruže priče kako kraljica ne voli kada žene iz njezine obitelji za javna događanja nose hlače, a pogotovo ne traperice koje smatra neprimjerenima za nekog s njihovim titulama.

Naravno, vremena se mijenjaju pa je logično kako je i kraljica Elizabeta s godinama popustila. Kraljevske dame u 21. stoljeću traperice nose u određenim ležernim prilikama ili na sportskim događanjima, pa je tako Kate Middleton skinny traperice posljednji put nosila u prosincu 2018. godine, tijekom posjete Parku kralja Henryja u Londonu.

Nešto ranije iste te godine Kate je skinny traperice nosila i tijekom posjete sportskom selu u Basildonu, a prije toga u istom modelu traperica vidjeli smo je 2013. kada je također prisustvovala jednom sportskom događanju.